Vreme čitanja: oko 1 min.

Anđela i Zvezdan dali intervju iz stana od 350.000 evra: Odavde se Moka iselio da bi oni tu živeli

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rijaliti par govorio je o svom odnosu, nakon bekstva iz Zadruge

  • 17
Anđela I Zvezdan Slavnić Printskrin: Youtube/HypeTVBiH

Jedni od glavnih aktera šeste sezone "Zadruge", Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić, diskvalifikovani su iz rijalitija zbog nasilnog ponašanja.

Otkako su napustili velelepno imanje u Šimanovcima, oni žive u luksuznom bloku na Novom Beogradu u stanu u kome inače živi Zvezdanov otac, Zoran Moka Slavnić.

Stan ima 120 kvadrata i vredan je 350.000 evra, ali nekretnina nije u vlasništvu Slavnića.

U intervjuu za "Hype BIH", oni su pokazali deo doma, dnevni boravak i hodnik, a zatim malo proćaskali o tome šta im se trenutno događa.

- Košarka je dobro išla. Anđela, znala si ti koga da izabereš - našalio se voditelj Memo Haljevac, a zatim pitao bivšu zadrugarku kakav odnos ima sa Zvezdanovim tatom.

- Čast mi je što me je podržao. Tu je za mene u svakom trenutku. Moka je uvek na mojoj strani, zaslužuje svo poštovanje i ljubav - rekla je Đuričićeva.

Ispred zgrade u luksuznom naselju na Novom Beogradu ima i frizerski salon, koji Đuričićeva često posećuje.

Anđela je otkrila i kakve dalje planove ima, što se tiče karijere. Pojavile su se priče da će postati voditeljka, a ona je istakla da bi se u tom poslu dobro snašla.

- Mislim da bih se snašla kao voditeljka, ja se posvetim svakom poslu koji dobijem. Dosta sam elokventna i rečita. Ako bude tako nešto u planu, onda ćete me gledati na televiziji - ispričala je poznata Crnogorka za "Hype.ba".

(Telegraf.rs)

Video: Pčelar iz Kupinova posetio Stefana Karića po izlasku iz zatvora

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutun

    5. jun 2023 | 19:30

    Da nema tog namještaja unutra kostao bi 400 000 e

  • Sandra

    5. jun 2023 | 22:47

    Pa ima li ista luksuznije od bastenske garniture u dnevnom boravku, pozajmljene slike koja je brze- bolje stavljena na pod, jer se nije imalo vremena za busenje zida? Naravno da ima- peskir koji visi gdje mu mjesto nije. Sve puca od luksuza, a Andjela od muke!

  • lot

    5. jun 2023 | 17:31

    Drzavni stan tj garsonjera ne stan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA