Vreme čitanja: oko 1 min.

Koliko su zadrugari zaradili ove sezone: Maja premašila cifru od 100.000 €, a evo ko je najveće iznenađenje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brojne rijaliti zvezde dobile su honorare i pre ulaska u rijaliti

  • 0
Zadruga Ana Ćurčić, Maja Marinković, Aleksandra Nikolić, Ivan Marinković Foto-kolaž: Shutterstock, M.M./ATA Images, Kobra, Nikola Tomić, Instagram/ana_curcic_official, Wikimedia

Finale Zadruge se bliži, a kao i svake godine, tako je i ove glavna tema javnost honorari takmičara i da li su izvojevali novac pre samog rijalitija, kao što je to bio slučaj ranijih godina.

Naime, u pitanju su cifre od nekoliko desetina hiljada evra, a kao najveći skandal majstor, starleta Maja Marinković je očekivano i prva na listi.

Dosts se spekulisalo o honoraru Takijeve ćerke, a priča se da joj je nedeljna zarada u Zadruzi 4.000 evra. Kada se sve sabere, ona će njen boravak u Šimanovcima naplatiti debelo, čak 122.000 evra.

Zvezdan Slavnić je prevario svoju nevenčanu suprugu Anu Ćurčić sa Anđelom Đuričić, a onda je Ana poentirala i ušla u šestu sezonu pomenutog rijalitija.

Ana je za ulazak tražila 5.000 evra, a budući da joj taj uslov nisu uspunili. zadovoljila se navodno sa "samo" 2.700 evra na nedeljnom nivou. Ćurčićevoj predviđaju pobedu, a u slučaju da ne osvoji prvo mesto, ona će iz Zadruge izaći bogatija za 43.200 evra.

Kontroverzna starleta Aleksandra Nikolić jedna je od onih koja je svoj honorar uzela pre početka rijalitija, a navodno se radi o iznosu od 50.000 evra.

Zadrugaru Bilalu Brajloviću je honorar 1.500 evra, ali, budući da je zbog povrede noge napustio rijaliti na tri nedelji, njemu je i honorar za te tri nedelje oduzet. Budući da je i kažnjen zbog iznošenja informacija iz spoljnog sveta, a cifra iznosi 8.500 evra, on će na kraju zaraditi 41.000 evra.

Bivši muž Goce Tržan, Ivan Marinković, dogovorio je sa čelnicima Pinka honorar u iznosu od 2.000 evra nedeljno, a na kraju rijalitija zaradiće 72.000 evra.

Podsetimo, superfinale šeste sezone Zadruge zakazano je za četvrtak, kada ćemo saznati ime pobednika koji će postati bogatiji za 50.000 evra.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Mitrović saopštio zadrugarima nove odluke koje je doneo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA