Vreme čitanja: oko 4 min.

Od Bujanovca i "biznismena" do Zadruge: Ko su Aleksandra Nikolić i Ana Ćurčić, glavni favoriti za pobedu

Vreme čitanja: oko 4 min.

Zadrugarke su svojom pojavom, ali i intrigantnim dešavanja o svom životu, definitivno ličnosti o kojima se najviše priča u Zadruzi 6

  • 4
Aleksandra Nikolić i Ana Ćurčić Foto-kolaž: Youtube/Zadruga Official

Rijaliti "Zadruga 6" se večeras završava. Favoriti su se, za ovih devet meseci, već istakli, ali pobedu će, sada bez sumnje, odneti neko od ove dve dame - Aleksandra Nikolić ili Ana Ćurčić.

U brojnim anketama i fan grupama "Zadruge", one nose ubedljivo najveći broj glasova i podrške, a publika se utrkuja koja će imati glas više, kako bi zauzela prvo mesto.

Bivša nezakonita supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić, se prvi put oprobala kao rijaliti učesnica, dok Aleksandra već godinama živi pred kamerama.

U nastavku teksta podsetićemo vas ko su poznate rijaliti dame, koje prete da odnesu titulu pobednika šeste sezone "Zadruge".

Ko je Aleksandra Nikolić?

O burnoj prošlosti Aleksandre Nikolić se i dalje priča. U "Zadruzi" su je optužili da se prostituisala dok je radila u Bujanovcu, ali je ona to demantovala. Prema njenim tvrdnjama, radila je kao animir dama.

Živela je sa bakom na selu dok joj je majka Slovenka radila u inostranstvu. Sa 11 godina je upoznala oca Acu i godinama je bila svedok porodičnog nasilja, pa je u godini punoletstva pobegla od kuće i počela da radi u klubu. U Švajcarskoj je brutalno pretučena, da bi potom pobegla u Tursku, gde je završila u zatvoru.

U 21. godini odlučila je da postane trbušna plesačica. Nastupala je po klubovima u Makedoniji, gde je i upoznala žestokog momka s kojim je počela da se zabavlja. Ubrzo se preselila kod njega u Skoplje i zbog njega je zapostavila posao.

Veza je trajala godinu i po dana, a završila se nakon što ju je, kako je Nikolićeva tvrdila, on pretukao.

- Bilo mi je lepo s njim godinu i po dana, ali sam ga ostavila, jer me je prebio. To je učinio, jer je umislio da gledam nekog momka. Toliko me je istukao da sam imala ozbiljnu povredu na usni. Pošto sam ceo život gledala nasilje, odmah sam ga ostavila. Batine nikada ne bih oprostila! Taj dečko mi i dalje preti. Govori mi da će pustiti neke informacije o meni u javnost. Mislim se: "Ma radi šta hoćeš, samo me ostavi na miru". Ne znam da li ima moje eksplicitne snimke. Mi se nismo snimali, jedino ako je to radio tajno. Ne plašim se ni njega, ni bilo koga - rekla je Aleksandra jednom prilikom.

Po povratku iz Skoplja u Beograd dobila je poziv da uđe u "Zadrugu 3" i od tada sledi njen buran ljubavni život pred kamerama. Bila je u kratkim vezama sa Markom Osmakčićem, Tomom Panićem, Nikolom Đorđevićem, kao i sa Markom Janjuševićem Janjušem i Filipom Carem, a u "Zadruzi 5" je upoznala "ljubav svog života", Dejana Dragojevića.

Iako su se kleli na večnu ljubav, ni ta veza nije potrajala. Po ulasku u "Zadrugu 6" ga je ostavila i započela vezu sa Filipom Carem, sa kojim je i danas u romansi.

Inače, Aleksandra je pomunta i na suđenju Veljka Belivuka, a u jednoj sezoni "Zadruge" snimljena kako nosi majicu koja pripada kriminalnom klanu Velje Nevolje.

Sa bočnih strana lika Nikole Tesle su venci u bojama srpske zastave i takvu majicu je nosio i sam Veljko Belivuk, jer je navodno pripada njegovoj navijačkoj grupi "Iz Principa".

Ko je Ana Ćurčić 

Ana je u "Zadrugu 6" ušla nakon što ju je suprug prevario sa 22 godine mlađom zadrugarkom, Anđelom Đuričić.

Ana i Zvezdan su više od deset godina bili u vanbračnoj zajednici, a ljubav se naglo okončala.

- Ja sam bila i mama i tata, i muško i žensko. Mnogo sam se dala, a malo dobila - rekla je na samom ulasku u "Zadrugu" ona.

Pre Zvezdana, ludo je volela biznismena Acu Bulića, sa kojom je bila 6 godina u vezi, i dalje su u kontaktu, priča se čak da će se on pojaviti kao njena podrška na finalu.

Iz prvog braka, Ćurčićeva ima dvoje dece, koji nisu deo javnog sveta, a tokom boravka u rijalitiju, Ana je otkrila da je joj je prvo dete preminulo, osam dana nakon rođenja.

- Meni je dete umrlo sa osam dana prvo, moje i Acino. Nikad nisam dobila nijedan papir da mi je dete rođeno, nismo dobili da nam je dete umrlo, nismo imali pravo da ga sahranimo. Ja mislim da je ona živa. Zvala se Aleksandra i to je bilo dete ljubavi - ispričala je Ana.

Zadrugarka je u Zadruzi otkrivala detalje jezivog psihofizičkog nasilja kroz koje je prošla sa svojim bivšim nevenčanim suprugom.

Tragom ovih informacija, Telegraf je kontaktirao MUP koji je otkrio da im prijave na račun Zvezdana Slavnića, dok je živeo sa Anom u stanu na Novom Beogradu, nisu stizale, iako je ona pred kamerama izjavljivala da je do nasilja dolazilo.

Ko pobeđuje u poslednjoj sezoni Zadruge?

Glasajte

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandra pala u očaj: Produkcija saopštila da je Filip Car napustio Zadrugu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno...

    8. jun 2023 | 19:12

    Koliko mora nekome biti šuplja glava.... Da gleda ovo?! Koji je to sklop mentalni?!! Iz Laze?!

  • samorealno

    8. jun 2023 | 17:19

    Ja glasam za Bilala. Realno mlad momak.lep,nije glupan,jedini je osd pocetka koji je imao herca da svima sve kaze u lice,razumnih stavova..ma sve u superlativu.

  • Bg

    8. jun 2023 | 17:52

    Ali zapostavila posao zbog decka "animir dame " nema dalje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA