Vreme čitanja: oko 2 min.

Samo jedan član porodice dočekao Anđelu Đuričić na aerodromu u Crnoj Gori!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Anđelu je do aerodroma u Beogradu ispratio Zvezdan

  • 8
Anđela Đuričić Printskrin: Youtube/HYPETV

Zadrugarka Anđela Đuričić odlučila je da napusti Srbiju i uputi se konačno kod svojih roditelja u Crnu Goru.

Anđelu je iz Beograda ispratio Zvezdan Slavnić, a po dolasku u Crnu Goru dočekao ju je brat, kao i voditelj Milan Milošević, a svi su čekali reakciju nje i njenog brata.

Anđela se potom zaputila zajedno sa njim ka svojoj kući, koja se nalazi u Đenovićima.

Dosta se u javnosti spekulisalo u kakvim je odnosima Anđela sa roditeljima, zbog svojih postupaka u rijalitiju. Nakon izlaska je Đuričićeva izjavila da se čula sa majkom i ocem i otkrila da je istina da su ljuti na nju.

Pre dolaska kući rekla je da roditelji ne znaju da dolazi, a otkrila je i čemu se nada.

- Nisam popila ništa za smirenje, želim da emocije budu baš onakve kakve jeste. Biće emotivno. Već nekoliko dana sam planirala, oni ne znaju da dolazim, samo brat zna da dolazim, njih ću da iznenadim. Zvezdan me je ispratio, sve je u redu - rekla je ona.

Anđelu je posavetovao i Zvezdan, a ističe da očekuje da će i mama i tata biti strogi prema njoj i da je svesna da to zaslužuje.

- Rekao mi je da budem iskrena i da će sve biti okej. Biće oboje strogi, ali je zasluženo. Ja ću da ćutim, želim samo da ih čujem, bilo dobro ili loše. Ne mislim da će pokušati da me odvrate od veze sa Zvezdanom, najbitnije im je da sam ja srećna. Imam mnogo obaveza u Beogradu, ne znam kad se vraćam. Najbitnije mi je da sam došla da ih vidim. Njima neće biti dobro kad me budu videli - ispričala je Anđela za "Hype".

Podsetimo, nedavno su se pojavile priče kako će Đuričićeva raditi kao voditeljka, na šta je ona u intervjuu za Hype.ba rekla:

- Mislim da bih se snašla kao voditeljka, ja se posvetim svakom poslu koji dobijem. Dosta sam elokventna i rečita. Ako bude tako nešto u planu, onda ćete me gledati na televiziji - rekla je ona za medije.

(Telegraf.rs/Hype)

Video: Željko Mitrović saopštio zadrugarima nove odluke koje je doneo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lea

    7. jun 2023 | 15:36

    Da su roditelji bolji ona nebi bila ovakva kakva jeste.

  • Vodolijax

    7. jun 2023 | 15:40

    A šta će voditelj tu ......direktan prenos ........jadni roditelji.........

  • Ceca

    7. jun 2023 | 16:28

    Bas ste ubica i razvratnica oar da voditelji budete u zatvoru a ne na tv. Maricu sramoto izbaceni su iz zadruge i ista je zatvorena zbog njih. Mogu cistiti ulice pridavati na pijaci to je castan posao. Ajmo peticiju protiv Hapija i njihovig voditeljskog posla isto kao i protiv Dudlile

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA