Vreme čitanja: oko 2 min.

Ivan Marinković pred veliko finale urnisao Anu Ćurčić, a tek će se pričati o onome što je otkrio o Aci Buliću

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Imam beskrajno dobro mišljenje o tom čoveku i Ana to zna - priznao je Marinković o Buliću

  • 1
Ivan Marinković Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Ivan Marinković bez zadrške je komentarisao Anu Ćurčić, rekavši i da poznaje njenu bivšu ljubav, Acu Bulića, rekavši niz najlepših stvari o tom čoveku.

- Znaš kako ću probati da ti objasnim... Ja sam od prvog trenutka verovao Ani kad je rekla da nema emocije prema Zvezdanu. Verujem i dalje. Ponekad iskočim iz tog koloseka, ali pečatirao sam Anu kao osobu i verujem da je većinu stvari vrlo planski uradila. Mislim da joj u nekim trenucima ne smeta nova kombinacija njenog dečka, što se opet kosi sa nekim standardima kada su žene u pitanju - rekao je Ivan.

- Mislim da je Maja ipak njoj bila potrebna... Svi otpaci Ane Ćurčić su van Bele kuće. Mislim da će Ana iz cele priče da ostane poražena na više frontova. Prvi je taj što mislim da neće osvojiti većinu publike kao pobednik, a drugo - ne vidim nikakvo zadovoljstvo u Ani. Ja ne vidim da je ona super. Na kraju će se ispostaviti da to neće biti dok ne vidi plasman - objasnio je.

- Da li smatraš da je Maja oružije Ani da bude u ratu protiv Aleks i Cara? - upitala je Ivana.

- Apsolutno, a meni je to dokaz. Ljudi moraju da znaju da sam ja imao sukobne sa Aleks i Carom, MAji sam juče baš iz tog razloga rekao da ja nemam lepo mišljenje o njima, a Maja je slična Ani, a ona treba da shvati da je ona njen poltron. Ja bih rekao da je 70 odsto njihovih duela Filip inicijator - kazao je Ivan.

On je otkrio i da poznaje Acu Bulića.

- Ja tog čoveka lično poznajem, dugi niz godina. Nismo se videli godinama, ali ga poznajem od pre 15-20 godina. Moram da kažem da se pokazao kao izuzetan drug. Meni je lično u nekim trenucima, a ne da nije morao, nego mu nisam ni bio blizak, ali mi je izašao u susret za neke neverovatne stvari. Imam beskrajno dobro mišljenje o tom čoveku i Ana to zna - priznao je Marinković.

- Verujem da je on kao takav kompletno i svim srcem stao uz Anu Ćurčić. Ali, kao prijatelj - kazao je Ivan.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandra Subotić uklanja filere iz usana i jagodica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    9. jun 2023 | 14:24

    A vi ostali kao nista niste planski uradili. Samo je Ana ,,planski., nastupila. Bezi bre ,svi ste namazani neradnici i foliranti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA