Vreme čitanja: oko 1 min.

Matora poljubila Anitu pred njenom majkom: Pogledajte šta se dešava na finalu, iza kamera

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uhvaćeni intimni trenuci

  • 0
Zadruga finale drugo vece finala šeste sezone Foto: Kobra

Lezbo romansa Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, trenutno je glavna tema na finalu "Zadruge", ali i na društvenim mrežama.

Dugo se spekulisalo da li će vezu nastaviti i kada napuste rijaliti, a one su danas dokazale da je njihova ljubav jača od svega.

Anitina majka, Angelina, pojavila se na superfinalu, sama, a za naš portal dala je izjavu i po prvi put se javno oglasila.

- Brat je mnogo ljut na nju, nije mi ni dao da dođem ovde. Znate šta je ona sve radila. Što joj više nešto braniš, ona je sve gora. Protiv Matore nemam ništa, nije ona kriva. Kriva je ova moja budala, da tako kažem. Naravno da ne podržavam tu vezu, Anita ima preslatko dete od tri godine, sutra dan treba da krene u školu... Ona priča kako sam je ja podržala, ali nisam - ispričala nam je Angelina, a potom otkrila da je Anitin brat ljut na nju.

Iako nije naišla na podršku, Anita se na finalu strasno ljubila sa svojom devojkom, a naš paparaco ih je uslikao u intimnom trenutku.

Nakon toga, uslikali smo Stanojlovićevu kako priča sa svojom majkom, a Angelina je bila vidno iznervirana.

Šta je čeka kada se vrati kuće, možemo samo da nagađamo. Angelina se ipak potrudila da svoju ćerku sačeka u miru, a da ozbiljan razgovor sačuva za četiri zida.

(Telegraf.rs)

Video: Prva izjava Matore nakon izlaska iz Zadruge: Pričala o emocijama, ali i o se*su

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA