Vreme čitanja: oko 1 min.

Janjuš otkrio gde ide nakon "Zadruge": Besan zbog plasmana u finalu, opleo po Ani Ćurčić i Zvezdanu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kaje se zbog svojih postupaka

  • 2

Rijaliti zvezda, Marko Janjušević, zauzeo je sedmo mesto u šestoj sezoni "Zadruge".

Janjuša su sačekali Zolin prijatelj Ivica i porodica Filipa Cara, a on je, vidno razočaran, stigao do studija i otkrio da je njegov favorit za pobedu Ivan Marinković.

Pred našim kamerama govorio je da nije zadovoljan plasmanom, a onda opleo po Ani Ćurčić, koja važi za jednog od najvećih favorita.

- Ne može svako da pobedi, moraš da imaš ozbiljnu priči da bi kupio glasače. Iskreno da kažem, mislim da je Ana manipulisala, navodilo je sve na te stvari, jer niko normalan nije mogao da prati šta priča i šta se dešava - iskren je bio Marko, koji je potom prokomentarisao i odnos Ćurčićeve i njenog bivšeg nevenčanog supruga Zvezdana Slavnića.

Marko Janjušević Janjuš Kobra

- Imali su loš odnos, koji je trebalo da se završi pre 19 godina, a ne u rijalitiju - nadovezao se bivši košarkaš, koji je otkrio da posle "Zadruge" ide pravo kod bivše žene.

- Zvao sam prvo svoju ženu bivšu, ne znam da li će mi biti opet žena. Bio sam švaler koji nije znao da poštuje ono što ima. Idem odmah kod Ene, čim se ovo završi - otkrio je finalista "Zadruge 6".

(Telegraf.rs)

Video: Prva izjava Matore nakon izlaska iz Zadruge: Pričala o emocijama, ali i o se*su

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    10. jun 2023 | 07:35

    Надам се да су ово поседње вести о телетабисима из задруге!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA