Vreme čitanja: oko 1 min.

Maja najavila pomirenje sa Zvezdanom: "Znam da je sa Anđelom, ali ako me pozove, možda se nešto desi"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Voljna je da popriča sa njim o svemu što se dogodilo tokom i van rijalitija

  • 1
Maja Marinković Kobra

Kontroverzna rijaliti učesnica, Maja Marinković, zauzela je visoko šesto mesto u finalu "Zadruge".

Nakon što je pozdravila gledaoce Pink televizije i zahvalila se na glasovima, Maja je dala izjavu za naš portal.

- Ovo je sasvim okej, ali moglo je i to malo bolje. Nadmašila sam samu sebe, to je moja najveća pobeda. Ako ne računam "Zadrugu 2", ovo je moj najveći uspeh - istakla je Maja.

Njen favorit za pobedu je Ana Ćurčić, jer Aleksandru Nikolić smatra folirantom.

- Volela bih da Ana pobedi. Aleksandra je folirant. Meni ne mogu da prodaju maglu, ovo sada pozivanje glasača... Ne verujem u promene, postoje ljudi koji moraju da se šlepaju uz nekoga, dok sam ja samostalni igrač. Sve mogu sama i ne postoji ništa što ne mogu da uradim, ako poželim - rekla je Marinkovićeva.

Maja Marinković Kobra

Atraktivna rijaliti učesnica je progovorila i o diskvalifikaciji Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, ali i odnosu koji je imala sa njim.

- Nisam očekivala da će devojka imati takav vid agresije. Ako je nešto prava i iskrena ljubav, ne može niko, a ne Maja Marinković to da naruši. Nisam ja kriva što njhovi momci osećaju požudu prema meni. Šta god da radim, ja radim transparentno. Nisam folirant, a ima ih mnogo. Čula sam da su zajedno i dalje. Što se tiče Zvezdana, žao mi je, jer smatram da je on dao celog sebe u rijalitiju. Nikoga ne zovem prva, a ako me Zvezdan bude zvao, popričaćemo, možda se nešto i desi. Anđele mi nije žao, ona me ne interesuje - ispričala je Maja Marinković.


(Telegraf.rs)

Video: Taki zagljen pozirao sa Sofijom Unom, pa se pohvalio punim džepom para: "Oko mene su uvek lepe žene"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Au

    10. jun 2023 | 17:35

    Ovde nije, gledaj majku, biraj ćerku, ovde je gledaj oca, bezi od ćerke. Kakav je on lik, uhvatio ovu viditeljku oko struka a ćerka samo što nije gola a faca joj je toliko ružna i iz profila i an fas. Zato ona ne može da uhvati, ni na pamet, ni na obrazovanje ni na kulturu, samo na *ex. I, šta se ovde propagira, skromnost i svi kvaliteti, ne, ali razvrat i sve ružno, da. O, zemljo Srbijo, upristoji se!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA