Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksandra bez Filipa Cara napustila Šimanovce: Otkriveno šta se desilo i koji je njihov plan od samog početka

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mnogi su mislili da se Filip i Aleksandra neće razdvajati nakon završetka rijalitija

  • 1

Mnogi su se pitali da li će Aleksandra Nikolić i Filip Car zajedno napustiti Šimanovce, nakon finala Zadruge koje je održano sinoć.

Aleksandra se, nakon finala, zajedno sa majkom Slovenkom zaputila u njihov stan, a Filip je otišao sa svojom porodicom koja ga je čekala i Brunom.

Mnogima je ovo bilo čudno, jer niko nije očekivao da će se tako brzo razdvojiti, pogotovo zbog toga što su vereni, a mnogi su zaboravili na njihov dogovor.

Naime, Filip je nakon izbacivanja istakao da će odmah posle finala svako otići svojoj kući i biti sa porodicama nekoliko dana, sumirati sve utiske, porazgovarati o svemu, pa tek onda se videti i nastaviti dalje.

- Ma sve odlično. Već sam unutra negde znao da oni to podržavaju, da se slažu sa mojim izborom, sad su to i potvrdili. Doći će ona u Crikvenicu, kad malo provede vreme sa porodicom. Ili ću je čekati ovde, pa ćemo zajedno ići, videćemo. Razmišljam o zajedničkom životu. Ja sam se naživeo, došao je kraj mom momačkom životu, nasitio sam se. Nikad nijednu devojku nisam verio. Shvatio sam da je ona ta... To sam video kada sam napravio gomilu gluposti, a ona mi je sve oprostila. Shvatio sam koliko je volim i koliko mi je žao - rekao je on sinoć i otkrio planove sa Aleksandrom.

I sama Aleksandra se dotakla iste teme nakon osvojenog prvo mesta i otkrila koji su im planovi za dalje.

- U Crikvenicu idem uskoro, čim završim obaveze u Beogradu. Biće i upoznavanja porodica, desiće se sve vremenom - rekla nam je Aleksandra nakon osvojenog prvog mesta.

Podsetimo, drugo mesto u Zadruzi osvojila je Ana Ćurčić, koja nije krila da je razočarana i da je očekivala prvo mesto zbog svega što joj se izdešavalo, ali je isto tako i čestitala Aleksandri na pobedi.

(Telegraf.rs)

Video: Prva izjava Aleksandre Nikolić nakon pobede u Zadruzi: "Narod me je nagradio"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA