Vreme čitanja: oko 2 min.

"Pozvana sam u Derventu, moj otac je oduševljen": Slađa Lazić obelodanila detalje odnosa sa Zolom

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ne krije da je zaljubljena, ali je on, kako kaže, uvek u nekoj gužvi

  • 0
Slađana Lazić i Lazar Čolić Zola Foto-kolaž: Kobra

Rijaliti par Slađana Lazić i Lazar Čolić Zola intrigirali su javnost tokom učešća u "Zadruzi 6".

Zbog čestih sukoba u Beloj kući nikako im nije polazilo za rukom da ozvaniče svoju vezu, a pošto se završio šou, Slađa je otkrila kakav je njihov odnos sada.

- Nas dvoje nismo zajedno, ali me je zvao danas, kako bi me pitao kada ću doći u Derventu. Zaljubila sam se, ali je on uvek u nekoj gužvi, što ne menja činjenicu da smo stalno u kontaktu. Jedva čekam da odem kod njega. Želela bih odmah, ali to sad nije moguće. Moj otac je oduševljen Zolom, nije mu jasno što mu nisam pružila šansu u "Zadruzi". Zoli smetaju moje objave na Instagramu, verovatno na njega utiču loši komentari koje dobije od svojih fanova - rekla je Slađa za "Pink.rs", nakon čega je prokomentarisala i da li misli da Zola pokušava da se distancira od nje.

- Nisam mu ni u rijalitiju verovala da želi da bude sa mnom, zato što je želeo da imamo s*ks kako bih mu dokazala ljubav. Svesna sam svog izgleda, znam da mu se dopadam, a za nešto više od toga, moramo boje da se usaglasimo. On je emotivno hendikepiran nakon veze koja ga je osakatila, ali sam spremna da ga sačekam. Želim da ga čekam, ali nisam sigurna u njega. Čujemo se, moj otac podržava naš odnos, ali nadam se da sve ovo neće ostati na rečima - naglasila je bivša zadurugarka.

Takođe, njen tata je, osim što im je dao blagoslov, pozvao Zolu u njihovu kuću.

- Istina je da ga je pozvao da dođe kod nas odmah nakon superfinala, ali to nije bilo moguće, jer je Zola želeo da vidi majku, što je normalno. Moj otac zna da kad nešto odlučim, ja sam u to sigurna. Plašila sam se da će nakon našeg rastanka krenuti svojim putem, ali me je demantovao, javlja mi se stalno. Sad ostaje samo da vidimo kako će se ova priča odvijati - zaključila je bivša zadrugarka.

(Telegraf.rs)

Video: Trenutak proglasenja pobednika Zadruge 6: Aleksandra vrisnula i pala na pod

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA