Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana Ćurčić napustila stan u kom je živela sa Zvezdanom Slavnićem: Obelodanjeni svi detalji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana definitivno ne želi više da boravi u tom stanu nakon svega što se izdešavalo

  • 12
Zvezdan Slavnić Ana Ćurčić Printskrin: Yotube/Zadruga Official

Zadrugarka i bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić, napustila je stan u kom je živela sa njim pre ulaska u Zadrugu.

Naime, Aca Bulić se ne odvaja od nje, a Zorica Marković je otkrila i da se Ana ne oseća zdravstveno baš najbolje, zbog svega što se izdešavalo u rijalitiju.

- Ana nije dobro zdravstveno, treba da ide kod lekara da se prekontroliše. Borila se kao lavica ne znam ni odakle joj snage, ali mislim da je iscrpela zadnje atome snage. Trebaće joj vremena da se oporavi. Imala je mnogo stresova, organizam joj je iscrpljen, rekla mi je da je sve živo boli od glave do pete i da mora redom da ide po lekarima, jer joj je organizam doživeo šok. Nije puno ni jela, nije imala apetit tamo - otkrila je Zorica na samom početku.

Pevačica je otkrila i da je Ana, odmah nakon izlaska iz rijalitija, napustila stan u kom je živela.

- Stan u kome je živela sa Zvezdanom je odmah napustila. Dan po izlasku iz rijalitija, rekla mi je da ne želi da boravi više u tom prostoru gde je sve podseća na njega. Uzela je neke stvari, sitnice i vratila je ključeve stana vlasnicima od kojih je iznajmljivala taj stan godinama. Ja sam joj rekla da sam ja posle razvoda sve ispraznila, ostali su prazni zidovi, čak sam i kuću prodala i otišla odatle jer nisam želela da me bilo šta podseća na tu ljubav. Tako je i Ana uradila, promenila je stan, ali iz Beograda neće da ide zbog dece i majke - objasnila je Zorica za "Informer".

Podsetimo, Aleksandra Nikolić osvojila je prvo mesto u Zadruzi 6, dok je Ana Ćurčić zauzela drugu poziciju, a odmah iza njih je i Bilal Brajlović koji je zauzeo visoko treće mesto.

(Telegraf.rs)

Video: Ana Curcic grli majku i jeca: Emotivan momenat na finalnoj večeri

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoro

    12. jun 2023 | 19:09

    Nije imala apetit?!? Lebe mekani, pa ta je zvakala i kad spava.

  • Mira

    12. jun 2023 | 19:20

    Težak folirant ,nastavila i van zadruge da se folira.

  • Nikola

    12. jun 2023 | 21:43

    Rijaliti je zavrsen! Da li mislite da nas zanima Ana i njen zivot. Bolje joj je da se pokrije po usima ... ono sto je pokazala je najveci blam za jednu zenu!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA