≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo koliko godina ima Divna DNK i čije prezime nosi, a škola koju je završila mnoge će iznenaditi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako mnogi misle da ona nije završila nikakvu školu, istina je drugačija

  • 0
Kocić Marko DNK, Milanović Divna DNK Divna i Marko / Foto: Kobra

Kada su se pojavili prvo u emisiji DNK, a potom i u Zadruzi, odnosno više njenih sezona, njih dvoje svi su oslovljavali sa "Divna i Marko", bez da bilo ko zna kako se prezivaju, a kamoli koje su godište.

Kako saznajemo, Divna i Marko nisu zvanično venčani, iako dugo žive zajedno i imaju dete, pa Divna i dalje nosi očevo prezime.

Ono što će zasigurno mnoge iznenaditi jeste podatak da je Divna rođena 24. decembra 1992. godine, što znači da ima tek 30 godina.

Takođe, iako mnogi misle da ona nije završila nikakvu školu, istina je drugačija. Divna je završila poljoprivrednu školu, ali nikada nije radila. Kako nam je rekao njen otac prilikom posete selu Gložane, iz kog je Divna, ona je htela da se uda, a ne da radi.

- Mene je otac bacio na krevet kad sam imala tri godine i od tada mi ovo raste na leđima. On nije hteo da se pokaje, krivac je za sve moj otac, on mi je napravio od života pakao. Zbog njega sam ovakva, a nije hteo da me leči - tvrdila je Divna jednom prilikom.

(Telegraf.rs)

Video: Maja se ne odvaja od Takija: Nigde bivših momaka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA