Vreme čitanja: oko 1 min.

Anita posvetila tetovažu Matoroj: Istetovirala pile - jaka simbolika za njihovu ljubav, Jovana reagovala

Vreme čitanja: oko 1 min.

Po objavama i lajvovima koje su snimale u prethodnim danima, možemo zaključiti da je njihova veza postala jako ozbilja, a u prilog tome govori i nova tetovaža koju je odradila Anita

  • 3
Zadruga finale drugo vece finala šeste sezone Foto: Kobra

Rijaliti učesnice Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović započele su emotivni odnos tokom trajanja "Zadruge 6", a upravo njihov odnos intrigira javnost zbog negodovanja zgodne Kruševljanke koja ima dete.

Međutim, iako su se nakon finala razišle, svaka na svoju stranu, Anita je sada iznenadila mnoge fotografijom tetovaže koju je posvetila Jovani.

Po objavama i lajvovima koje su snimale u prethodnim danima, možemo zaključiti da je njihova veza postala jako ozbilja, a u prilog tome govori i nova tetovaža koju je odradila Anita.

Naime, ona je na storiju objavila fotografiju ruke, na kojoj je tetovirala malo pile, što za njih ima posebnu simboliku, budući da je igračku pile Anita poklonila Matoroj u Zadruzi, a onda je oko iste izbila svađa.

Anita Stanojlović tetovaža Printskrin: Instagram/anitastanojlovic

Matora je poklonila pile Žani, koja je to dala Ani Ćurčić. Anita je za to saznala, te je tom prilikom napravila lom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA