≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šok! Dalilina bivša kuma u programu uživo pustila glasovnu poruku od Filipa Cara, pa žestoko potkačila Aleks

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Slao mi je poruke sa Aleksandrinog profila, tražio je da budem kuma, ali da pokažem kako je bilo na cvenčanu Dalile i Dejana - rekla je Gordana

  • 0
Filip Car, Dalila Dragojević i Aleksandra Nikolić i Gordana Vasić Foto-kolaž: Kobra, Antonio Ahel/ATA Images, Red TV

Gordana Vasić, žena koja je kumovala Dalili na venčanju sa Dejanom Dragojevićem, uključila se prošle noći u emisiju "Narod pita" u kojoj su gostovali Lazar Čolić Zola i Slađana Lazić.

Bivša kuma prvo je ušla u klinč sa Zolom, jer smatra da je folirant i da kopira Cara.

- Ja Filipa Cara dobro poznajem, upoznala sam i Aleksandru. Slao mi je poruke sa Aleksandrinog profila, tražio je da budem kuma, ali da pokažem kako je bilo na cvenčanu Dalile i Dejana, pa sam promenila mišljenje o njemu i njoj! - tvrdila je ova žena.

- On je hteo da mu pošaljem šta sam sve odnela Dalili i Dejanu na svadbu! Lepo su oni naučili školu od Dragojevića. To je glasovna poruka i ja to mogu da pustim - rekla je bivša kuma Dalile i Dejana, da bi potom i pustila poruku koju je dobila od Cara.

- Mogao je lepše da se izrazi, ali delovalo je da se zeza. Navikli smo na njegov takav rečnik, nije mu strano da se tako izrazi - rekla je Ivana Šopić.

- Ja nisam "supermenka", ne šaljem novac, ne šaljem šunke. Aleksandri sam odnela poklon pred njen odlazak, vezan za podršku koja je bila uz nju i sad je uz nju. Ja sam se frapitala jer je sestra zvala da mami nije dobro, Car se sprdao, a ja od Aleksandre nisam dobila ni čašu vode. Ja sam žurila, imala sam obaveze i jedva sam stigla na posao - rekla je Gordana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA