Vreme čitanja: oko 2 min.

Prvo oglašavanje Ane Ćurčić nakon javnih pretnji Milene Kačavende: "Ovo je preterivanje"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ana je, nakon brojnih navoda Milene Kačavende, rešila da se oglasi putem Instagram i iznese svoju stranu priče

  • 5
Milena Kačavenda Ana Ćurčić Slavnić Printskrin: RTV Pink, Printskrin: Instagram/ ana_76___

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić oglasila se putem Instagram lajva nakon oglašavanja njene prijateljice Milene Kačavende, koja je iznela par stvari vezano za njihovo prijateljstvo.

Naime, Milena je istakla da je svesna da je u nekim situacijama pogrešila, da joj Ana nije ni hvala rekla nakon svega, a onda otkrila i da će, ako se ovako nastavi, "pravdu potražiti na sudu".

Ana je otkrila da je trebala da se vidi sa Milenom i da ne zna zbog čega je ona odlučila da sve iznese javno, a onda istakla da ovo sad već postaje preterivanje.

- Ja Milenu poštujem, ne znam šta se desilo. Trebalo je da se vidim sa njom, ali ona je odlučila da izađe javno i iznese neke informacije, mislim da je ovo tek sad preterivanje. Ja sam ostala korektna, zvala sam je, ali je ona odlučila da odradi sve na svoj način, kako je ona htela. Moj život je u pitanju i mislim da je kulturno da se poštuje ono kako ja odlučim, šta je tačno, šta nije, to je moja stvar i ja to najbolje znam. Ne osporavam da me je iko branio, zahvalna sam, ali ovo mi se ne sviđa. Problemi se rešavaju u četiri zida, ali očigledno ona ima potrebu da sve bude javno. Ja nemam potrebu za tim, nisam htela da dozvolim da novinari prave priču od ovoga, ali ona želi da odbrani sebe, iako nema za šta da se brani... Šta da kažem, pravi mi problem, ali nema veze - istakla je Ana prilikom obraćanja na pomenutoj mreži.

Podsetimo, Ana Ćurčić, bivša supruga Zvezdana Slavnića u "Zadruzi" je osvojila drugo mesto, a u rijaliti je odlučila da uđe nakon što ju je suprug prevario sa Anđelom Đuričić. Oni su nakon brojnih sukoba i nasilja prekinuli svaki kontakt, a Zvezdan je nakon izlaska iz rijalitija raskinuo vezu sa Anđelom.

(Telegraf.rs)

Video: Ana Ćurčić po izlasku oplela po kumi Mileni Kačavendi: "Šokirana sam šta je sve pričala, demantujem"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    21. jun 2023 | 21:47

    Ovoj Ani kad god neko nešto kaže za nju ona odgovara kako je njen život u pitanju,sama se sebi us...a u život samim ulaskom u zadrugu,prava kukumavka i folirantkinja,iole razuman covek je nju ukapirao a Ivan joj je sve rekao u facu i sto posto je u pravu!!

  • Bat

    21. jun 2023 | 20:20

    Čuj ovo se rešava u 4 zida?! Da joj naredis šta da slaže još? Prepala se da ova sad ne krene iznositi celu istinu, pošto je dovoljno dugo lagala po instrukcijama.

  • Valjevka

    21. jun 2023 | 21:50

    Ana treba da ima bar malo obraza da se zahvali Mileni šta je činila za nju.Ana je ustala za crnim stolom i pozvala Milenu da iznese sve.Milena će sigurno dokazati da nije uzimala novac.Ali tada treba da preuzme sve da Anu nikada više nepogleda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA