Vreme čitanja: oko 2 min.

Suočavanje Aleksandre Nikolić i Daliline kume: Pobednici Zadruge u programu stigla poruka koja je zatekla Gocu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Odmah je pokušala da se opravda i da izgladi odnos sa njom

  • 0
Aleksandra Nikolić Printskrin: Youtube/zadruga official

U emisiji "Narod pita" voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je Aleksandru Nikolić i Lepog Miću, umesto Filipa Cara, koji je otkazao učešće zbog smrtnog slučaja u porodici.

Kako je Aleksandra na početku saopštila, svi su utučeni i Filip nije mogao da dođe, već je ostao uz svoje najbliže.

- Filip nije mogao da dođe, imao je smrtni slučaj u porodici i nije baš bilo okej da dođe. Izjavljujemo mu saučešće i nadam se da će se izboriti cela porodica sa tim - rekla je Aleks, a nakon što su mu svi izjavili saučešće, program se nastavio.

U toku uključenja, u emisiju se uključila Dalilina kuma Gordana Goca Vasić, o kojoj se već danima priča. Goca, koja je ranije podržavala Dalilu, sada je uz Aleksandru, a preko telefona je poželela da razjasni situaciju.

- Čisto da razjasnimo, ona se pogrešno izrazila prošli put, nisam ja nikakav fanatik. Meni je Car jako drag i jako mi je žao za to što mu se desilo. Treba ga razumeti. Ja sam podržala, Dejana i Dalilu i sada Filipa i tebe. Ove godine sam podržavala Filipa od kako je ušao, a onda i tebe sa njim. Aleks budi fer i korektna nisam ja pravila sačekušu tebi - rekla je Goca, a Nikolićeva joj je odgovorila:

- Kumo znam ja da si ti opljuvala mene i Filipa u "Narod pita". Moguće da je to bilo jer si bila nervozna - rekla je Aleks.

- Znam ja da vi mene gotivite, kao i ja vas. Filip se malo više šalio onda kada je kačio ono, ali nekad čovek nije raspoložen za te šale. Ja sam ti rekla da ćemo ići zajedno kod drugarice - odgovorila je kuma.

- Kumo, ti si meni jako promenljiva, jedan dan nas voliš, drugi dan me pljuješ - nastavila je da je provocira Aleks.

- I meni tako dođu izjave da ste i vi mene prozivali - odbrusila joj je Goca.

Goca Vasić Printskrin:Youtube/ HYPE TV

- Ja za tebe nikada nisam davala izjave, niti govorila nešto loše - dodala je Aleks, a onda je Goca istakla:

- Aleksanadra me je videla i procenila me. Bilo mi je žao kada me je zapratila, a onda me skinula sa pratioca - rekla je kuma.

- Evo odmah ću te zapratiti - dodala je Aleks i zapratila kumu uživo u programu, a onda se iznenadila informacijom koja joj je stigla u tom trenutku.

- Kumo, upravo mi je stigla informacija da si danas pisala novinarima i krenula da me vređaš, što si to radila kumo? - upitala je Aleksandra.

- Nisam, oni su mene zvali - branila se kuma.

- Ona je zvala novinare i krenula da me vređa, ali su joj rekli da je ti šuplja priča - rekla je Aleks.

- Nije. nije ja znam sve šta oni rade. Nisam ja rekla ništa protvi Aleksandre, ja sam rekla da sam Filipova podrška, onda i njena. Nema više ružnih komentara, Aleks ne treba da veruješ tim glupostima - dodala je Goca, a ceo razgovor možete poslušati u snimku ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandra pokazala kako se zabavlja u Crikvenici: Filip Car vezba za buducu ulogu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA