Vreme čitanja: oko 2 min.

Isplivao spisak učesnika Zadruge elite, iznenadićete se koja se imena pominju: Bivši fudbaler, pijanista...

Vreme čitanja: oko 2 min.

Preti da bude najuzbudljivija sezona do sada

  • 8
Zadruga 7 imaginarijum Željko i Milica Mitrović Foto-kolaž: A. Nalbantjan, Wikimedia, Antonio Ahel/ATA Images

Čelnik Pink televizije, Željko Mitrović, najavio je da će se i ove godine emitovati rijaliti program "Zadruga", ali u izmenjenim uslovima.

U septembru će startovati "Zadruga 7 elita", koja će se okupiti samo posebno odabrane učesnike, a glavna nagrada iznosiće 100.000 evra za pobednika, i po 50.000 evra za drugo, treće i četvrto mesto.

Kako se spekuliše, u "Elitu" će ući istaknuti igrači "Zadruge", "Farme", "Parova", "Dvora" i "Velikog brata", a neka imena koja se već ističu su pobednici pomenutih rijalitija, među kojima su: Vladimir Arsić Arsa, Darko Petkovski, Saša Đani Ćurčić, Žarko Stojanović i drugi.

Fanovi su izrazili želju da ponovo u rijalitiju vide Staniju Dobrojević, kao i Miloša Bojanića, međutim oni se ovim povodom još uvek nisu oglasili.

Kako je Milica Mitrović najavila na svom profilu, svako ko želi da se prijavi, može da pošalje svoju biografiju i profil, a ispod objave se prvi prijavio Marko Janjušević Janjuš.

Mnogi bi pred kamerama ponovo voleli da vide i prvog pobednika "Velikog brata", pijanistu Ivana Ljubu, koji je važio za smernog i pristojnog momka.

Osim njega, publika žarko želi da se ponovo smeje na duhovite opaske pevačice Bebi Dol, a ona je, kako "Republika" navodi, morala da odbije primamljivu ponudu zbog obaveza koje ima kod kuće i bolesnih roditelja.

- Mnogi su pričali da bi Bebi Dol volela da učestvuje u novom formatu, ali sad ne može da bude odvojena od roditelja na duži period. Roditelji imaju određene zdravstvene probleme i pevačica mora da bude uz njih. Zato je zapostavila i karijeru i pojavljivanje u medijima jer ne stiže od obaveza i poseta da se posveti bilo čemu drugom - priča izvor i dodaje da verna publika po društvenim mrežama piše da bi volela da vidi i pobednika "Dvora" u novoj sezoni.


- Mnogi komentarišu da bi reper Ivan Ivanović Đus, koji je 2011. pobedio u rijalitiju "Dvor" i bio apsolutni miljenik publike, bio zanimljiv takmičar u novoj sezoni, ali sve je sada na produkciji, oni će na kraju odlučiti koga će zvati i koji im se ugao bude najviše svideo. Svakako nas očekuje spektakl i brojna iznenađenja - istakao je izvor za "Republiku".

Na društvenim mrežama kruži snimak na kom se bivša učesnica "Parova", Snežana Jovičić pohvalila da se nalazi u zgradi Pinka. U opisu je napisala "Pink TV, rijaliti Elita", pa se nagađa da je i ona jedna od budućih učesnica.

- Spremite se za "Zadrugu 7 Elite"- najavio je i bivši zadrgar Stefan Mihić na svom Instagramu.

Do kraja kastinga ima još dosta vremena, pa verujemo da će se brojne zanimljive ličnosti još do tada oglasiliti o svom ulasku, a produkcija sigurno najjače igrače čuva strogo u tajnosti.

Potencijalne učesnike Zadruge 7 pogledajte u galeriji ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Trenutak proglasenja pobednika Zadruge 6: Aleksandra vrisnula i pala na pod

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA