Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivan Marinković zaplakao u emisiji: Na pomen jedne osobe nije mogao da zadrži suze

Vreme čitanja: oko 1 min.

Reči jedne gledateljke su ga dirnule

  • 2
Ivan Marinković Printskrin: Youtube/zadruga official

Rijaliti igrač Ivan Marinković gostovao je u emisiji "Narod pita".

On se dotakao brojnih aktuelnih tema, a kada mu je jedna gledateljka čestitala imendan, Ivan se prisetio situacije iz detinjstva, što mu je neteralo suze na oči.

- Moj pokojni otac je imao jednog najboljeg druga i zvao se Ivan, on je preminuo jako mlad i moj otac je meni dao ime po njemu. Inače, moj kum koji je mene krstio, a to se desilo nakon smrti moga oca, nažalost i on je pokojni, njegova majka pokojna Đinka je mene svake godine zvala na ovaj dan i čestitala mi imendan. Ja to nisam znao godinama i raznežilo me je ovo i hvala vam puno - rekao je Ivan s knedlom u grlu.

Inače, Ivanu je otac ubijen kada je on imao 12 godina.

Velimir je poginuo na ratištu u Slavoniji 1991. godine, a Ivanova sestra Teodora je pre nekoliko godina ispričala potresne detalje.

- Tata je u novembru 1991. otišao na ratište u mesto koje se tada zvalo Ćeralije, a danas je to Mašićka Šagovina. Otišao je svesno, kao dobrovoljac. Znao je šta ga čeka i da se neće vratiti živ. Upucan je s jednim metkom - ispričala je Teodora i prisetila se jutra kada je poslednji put videla oca.

- I danas zaplačem kad se toga setim. Tog jutra krenula sam u školu. Tata me je pozvao da mu sednem u krilo. Pomilovao me je po kosi i saopštio da odlazi. Rekao mi je da brata i mene mnogo voli. Poljubili smo se i oprostili - ispričala je Ivanova sestra jednom prilikom.

(Telegraf.rs)

Video: Ivan Marinković se snimao sa sinom: Mali Željko mu tokom razgovora odbrusio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    7. jul 2023 | 13:07

    Дајте, бре! Доста више са овим фолирантима!

  • Драган

    7. jul 2023 | 12:58

    Зао човек и велили преварант живи од ријалитија а мисли и убудиће ако ненуде онда ће да краде по маркетима

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA