Vreme čitanja: oko 2 min.

Dušica prekinula emisiju i napustila program zbog Lepog Miće: Ne viči na mene, ne dozvoljavam nepoštovanje

Vreme čitanja: oko 2 min.

Izveo je iz takta

  • 3
Dušica Jakovljević Printskrin: Youtube/zadruga official

Voditeljka Dušica Jakovljević sinoć je ugostila Lepog Miću u emisiji "Narod pita", a zbog njegovog ponašanja morala je da odreaguje na neočekivan način.

Dušica je prekinula program i napustila studio, pošto nije mogla da smiri Miću, koji je ušao u sukob sa gledateljkom, koja ga je pitala zašto brani vezu Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića.

- Zašto braniš Zvezdana i Anđelu? Šta bi radio da se tebi desilo ono što i Ani - upitala je gledateljka rijalitija, a on joj je odgovorio:

- Ja nikoga nisam branio. Ana je pljuvala onog u koga se klela dvadeset godina, s kim je živela petnaest. Podržao sam čoveka s kojim je ona živela godinama. Ako je valjao, valjao je sve vreme, ako nije, nije valjao nikada. Ja nikoga nisma vređao, ali sam podržao njegovu vezu s Anđelom - rekao je Mića.

- Kako bi ti reagovao da se tebi desilo što i njoj - ponovila je gledateljka pitanje.

- Ona je birala svoj životni put. Nisam joj ja birao muškarce, nego ona sama, ja se u to nisma mešao. Ja sam podržao njenog bivšeg da ne bude s njom, ona treba da mi se zahvali, jer je i sama rekla da je za nju bio najgori. Ponavljam, podržao sam vezu njenog bivšeg koji je nju, kako ona kaže, pljuvao, vređao i činio najgore. Nisam Anu Ćurčić nikada usmeravao šta da radi i kako da se ponaša, već sam zauzeo stav i rekao šta mislim - kazao je Mića.

- Ne bih sa tobom više da razgovaram - rekla je gledateljka.

- Ajde sad, beži, laku noć - rekao je Mića grubo, na šta je Dušica "odlepila".

- Mićo, ja sam ovde voditelj. Ne možeš s gledateljkom ovako da razgovaraš. Ja ću zamoliti da u emisiji, koju ja vodim, vlada red, onako kako je potrebno. Mićo, molim te da nastavimo normalno s emisijom - rekla je Dušica smireno, ali je bivši zadrugar nastavio da viče i pravi haos u studiju.

- Neću da neko priča za mene da sam loš čovek, ja sam ovde glavom i bradom i braniću se - drao se Mića, a onda je voditeljka otišla sa svog mesta.

- Ne, ovde stojim ja, glavom i bradom, jer ovo je emisije koju ja vodim, ja sam ovde voditelj. Ne viči na mene. Ja ću se pomeriti i stati sa strane. Ne pada mi na pamet da u ovom terminu nekoga obuzdavam i smirujem mu rečnik, pravila emisije moraju da se poštuju. Ja ovo neću dozvoliti. Na mene ni u privatnom životu niko ne viče, pa neće ni gosti tek - istakla je Dušica, a scenu pogledajte u snimku ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Dušica Jakovljević o incidentu sa Lepim Mićom u finalu Zadruge 6

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mama predskolca

    10. jul 2023 | 17:03

    Ona je sva za postovanje,kako je zasluzila tako joj se i uzvraća.Kome je ova bitna!?🤔

  • Mario

    10. jul 2023 | 18:58

    Dušica naj bolje radi svoj posao.SVETSKI. MIĆA JE DNO DNA.IMA PRLJAVU JEZIČINU NIKOG NEPOŠTUJE .PONAŠA SE KAO DA JE ON VLASNIK PINKA.

  • BBB

    10. jul 2023 | 17:18

    ..slika i prilika sinaVla iz sumske.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA