Vreme čitanja: oko 2 min.

Šok nad šokovima: Cimerka stravično ubijene Noe Milivojev ulazi u Zadrugu 7?

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Ozbiljno razmišlja o tome da uđe u ovaj projekat, kako bi ispričala sa čime se sve bori trans omladina u Srbiji - kaže izvor

  • 5
Noa Milivojev Printskrin: Instagram/ marija_0390

Cimerka tragično nastradale tiktokerke Noe MilivojevAna Marija Pavlović, navodno je dobila poziv za ulazak u rijaliti "Zadruga 7 Elita".

Ona je danas stigla na Dedinje, u zgradu Pink televizije, kako bi gostovala u Dnevniku i navodno obavila razgovor sa produkcijom.

- Marija je dobila ponudu da uđe u "Zadrugu 7". Ozbiljno razmišlja o tome da uđe u ovaj projekat, kako bi ispričala sa čime se sve bori trans omladina u Srbiji. Želi da osvesti narod i pomogne svima koji trpe nasilje, kao što ga je trpela Noa, koja je tragično nastradala. Ako spase bar jedan mladi život, biće srećna - priča izvor za Republiku.

Podsetimo, telo Noe Milivojev (18) iz Kovilja nađeno je isečeno na komade u četiri posude, u dvorišnom stanu, odnosno, kući u samom centru Beograda. Osumnjičeni za njeno ubistvo, Ognjen D. (33), u čijem stanu su nađeni njeni ostaci, odmah je priznao zločin i uhapšen je na licu mesta, ali još uvek nije poznato kada je tačno Noa ubijena.

Prema navodima iz Višeg javnog tužilaštva, osumnjičeni je Nou ubio, za sada neutvrđenog dana, u periodu od 17. juna do 6. jula, u stanu u kojem prijavljeno stanuje. Noin nestanak bio je prijavljen upravo 17. juna.

Šta nam je Ana Marija pričala o Noi

- Noa je bila super, odan prijatelj... žalila mi se da je Ognjen maltretirao, tukao je i psihički se iživljavao. Nije pričala da joj je pretio, ali je terao je da drogira, a ona je imala hormonsku terapiju. Zadnji put sam je videla 17. juna, uvek mi se javljala 20 minuta pre nego što bi krenula od dečka kući, a tada se nije javila dva dana i zvala sam njenu majku, pa je prijavljen nestanak. Bila sam u šoku kada sam čula da je ubijena. Prvo sam čula da je obešena, pa da je isečena - rekla nam je Ana Marija.

Istakla je da su se Ognjen i Noa upoznali preko aplikacije.

- Njih dvoje su se upoznali na aplikaciji. On je bio ljubomoran strašno, ludeo je kada bi vdeo šta radi sa Kengurom na Tik-toku. Ja sam mislila da je Kengur okej, kada sam videla lajv, bila sam užasnuta. Posle lajva Ognjen je bio okej, al je onda jedan dan samo flipnuo. Ni Noa nije htela nikoga da upozna sa Ognjenom i ona je bila ljubomorna... Inače, čudno mi je da Noin brat blizanac nije na sahrani - rekla je ona i poručila:

- Devojke, vodite računa!

(Telegraf.rs)

Video: Potresne scene na sahrani Noe: Rodbina u suzama, ispraćena uz "Tiho noći"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA