Vreme čitanja: oko 1 min.

Miljana napustila studio: Nakon što joj je voditelj postavio ovo pitanje, Kulićeva otišla iz emisije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije se dugo zadržala

  • 8
Miljana Kulić Printskrin: Youtube/zadruga official

Kontroverzna rijaliti zvezda Miljana Kulić gostovala je sinoć u emisiji "Narod pita", gde je govorila o brojnim aktuelnostima u njenom životu, a jedna od njih je i ta da je svetska zvezda, Niki Minaž, podelila njen snimak na društvenoj mreži Tviter.

Kako smo ranije pisali, slavna reperka je objavila Miljaninim viralan snimak kad kašlje u emisiji, dodavši emotikone koji plaču od smeha.

Brojni domaći mediji preneli su ovu vest, pa je tako i voditelj Darko Tanasijević sa Kulićevom želeo da prokomentariše simpatičnu situaciju.

- Reci mi, Miljana, kako se osećaš kada vidiš da si planetarno popularna? Ne znam da li si videla da je svetska zvezda objavila tvoj snimak iz "Narod pita"? - pitao je Darko, na šta je ona odgovorila:

- To je sve za mene, pogovoto koliko sam već godina na javnoj sceni, naravno da mi znači i da sam srećna zbog toga. Do juče sam imala svoje favorite u "Zvezdama Granda" i glasala za njih, a sada mene Niki Minaž postavlja, a ne znam ni ko je ona - rekla je iskrena Miljana.

Kako inače nalažu pravila, gosti "Narod pita" su gotovo celu emisiju u studiju, ali je Miljana Kulić ovog puta bila izuzetak, pa je program morala da napusti ranije.

Tako ju je, za kraj, Darko pitao o aktulnom snimku, a nakon tog pitanja Kulićeva je napustila studio.

Pretpostavljamo da je morala da se vrati za Niš, gde je čeka njen sin Željko, koji je pre nekoliko dana napunio pet godina.

(Telegraf.rs)

Video: Nije znao da ga snimaju: Evo kako se Ivan Marinković ponaša prema malom Željku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niski KLOVN

    30. jul 2023 | 11:46

    Da ne živim u Nisu pa I da nešto poverujem Miljani. Na žalost niko je ne goni sudski jer se vadi na dijagnozu. LAZE mnogo! U Nisu je niko ne poštuje (prodje ona a ljudi se sprdaju zbog njenog PONASANJA ). U Nisu joj je nadimak (na zalost) Niski KLOVN!

  • Snezana

    30. jul 2023 | 12:26

    Pravila emisije kazu da se diskvalifikovani takmicari ne mogu pojaviti u Narod pita. Ali za Miljanu to ne vazi zato im i fino vraca svake godine napusti rijaliti.

  • Tanja

    30. jul 2023 | 12:36

    A kao Miljana,petlja,prica,a najmanje se ona bavi sa sinom,sestre,majka,otac i Bebica...zao mi je Miljana najmanje si majka. A mozda da nijesi imala njegu za Zeljka od tvojih nebi se odaljila od njega tolikoosim sto si jaka na mikrofonu i prici samohrane majke!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA