Vreme čitanja: oko 1 min.

Potvrđeno! Ona je prva učesnica "Elite": Dobro je znate, bila je glavna tema Zadruge 6 iako nije bila u njoj

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako nije bila deo rijalitija, svi su pričali o njoj

  • 3
Zadruga finale drugo vece finala šeste sezone Foto: Kobra

Do sada najskuplji i produkcijski najzahtevniji TV projekat ''Elita'' uskoro kreće s emitovanjem, a nema sumnje da će oduševiti vernu publiku Pink televizije.

Pink je ovaj put rešio je da prevaziđe sve do sada postignuto, te za novu TV sezonu priprema "Elitu" koja će, produkcijski i vizuelno, u senku baciti slične TV formate svetskih TV stanica, što se može naslutiti već po prvim, najavnim kadrovima.

I dok su pripreme za početak novog, do sada neviđenog projekta, u punom jeku, kucnuo je čas da se otkrije ime prvog učesnika ''Elite''.

U pitanju je neko ko je ostao dobro upamćen tokom prethodne sezone rijalitija ''Zadruga'', a mnogi su prizivali njeno pojavljivanje u rijalitiju. U pitanju je najpoznatija kuma na Balkanu, Milena Kačavenda!

S obzirom na to da je pomno pratila prethodnu sezonu rijalitija ''Zadruga'' i rado komentarisala sva goruća dešavanja, a svojim britkim jezikom izazvala ogromnu pometnju u javnosti, nema sumnje da će se u novom rijaliti formatu ''Elita'' odlično snaći! Milena je spremna da napravi totalnu pomentnju, haos i lom u novom rijalitiju koji uskoro startuje na televiziji Pink.

Milioni gledalaca Pinka biće oduševljeni, ali i šokirani kada bude bio obelodanjen zvanični spisak učesnika, na kom su velika imena s domaće scene, kontroverzne javne ličnosti, ali i potpuno nova lica koja će privući pažnju širokog auditorijuma. Prva, glavna nagrada u ovoj sezoni "Elite" iznosiće neverovatnih 100.000 evra, nagradni fond je nikad bogatiji, te nema sumnje da će borba za prvo mesto biti neizvesnija i uzbudljivija nego ikada!

(Telegraf.rs)

Video: "Pritisci su bili veliki": Nakon što je Ana Ćurčić oštro demantovala kumu, Kačavenda se oglasila

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    3. avgust 2023 | 15:01

    Baš je ELITA! HAHAHAHAHA

  • Raca

    3. avgust 2023 | 17:51

    Kakva bre crna Zadruga, ajmo ljudi da se udružimo i sprečimo tu glupost da gledaju deca!!!

  • eeeeee, cime se vi bavite ???

    3. avgust 2023 | 16:33

    Eeeee nek ide zivot hahahah pakao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA