Vreme čitanja: oko 2 min.

Skandal uoči ulaska u rijaliti: Učesnik Elite hteo da prekine intervju nakon šok optužbi

Vreme čitanja: oko 2 min.

Boži nije prijalo što ga cimeri spajaju sa Urošem

  • 0

Aktuelni učesnik Elite Boža Džons, umalo nije napravio skandal uoči ulaska u rijaliti.

On je pre ulaska na imanje razgovarao sa sedmom silom, a na pitanje o odnosu sa Urošem Stanićem, koji je prvi javno deklarisani homoseksualac u rijalitiju, burno je reagovao.

Naime, njega su brojni cimeri komentarisali pre ulaska u rijaliti, a tom prilikom su otkrili da je Boža navodno bio u toaletu sa Urošem, i to dok su bili u karantinu.

Boži nije prijalo što ga spajaju sa Stanićem.

- Prvi put čujem za to. To lažu i izmišljaju. Ja sam bacio oko na jednu devojku. Ne treba mi priča, gej nisam. Lep, zgodan, neophodan. Žene lude, ne bih ja puno dužio, vidimo se, nema potrebe puno da se priča - rekao je izrevoltirani Boža i krenuo da skida bubicu, a potom se vratio na mesto nakon što smo mu jasno stavili do znanja da to nisu pitanja novinara, već su ga njegovi cimeri spominjali u tom kontekstu i da to nije ništa loše, već da samo prokomentariše pomenute navode.

I sam Uroš je potvrdio ove navode i istakao da su bili u toaletu, kao i da mu je dodirivao zadnjicu.

- Tu je naravno i Boža Džons, sa njim sam bio u toaletu. Pomazio me je po zadnjici i rekao mi da mu se sviđam, a rekao mi je i da dođem večeras kod njega u krevet - rekao je on, pa dodao da su Božine devojke "lažne":

- Ma kakve devojke, to su prekrivene... Ja sam transparentan, sve ću da razotkrijem.

Podsetimo, Uroš Stanić prvi je javno deklarisani homoseksualac koji je ušao u rijaliti, a uoči ulaska u Elitu otkrio je da mu je Jelena Zana baba kao i da ima svašta da iznese o njoj.

- Moja baba je Jelena iz grupe Zana, i oni su katastrofa reagovali. Ona se plaši šta mogu da iznesem o njoj, uopšte nije svećka, haos nam je pravila i jako je bezobrazna osoba. Moja mama, njena ćerka znači, ju je molila da je zaposli, imala je svoj studio ali ona to nije htela, gleda samo sebe - otkrio nam je on.

(Telegraf.rs)

Video: Strašna sudbina učesnika Elite: Jedno dete se nije ni rodilo, drugo umrlo sa 2 i po meseca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA