Vreme čitanja: oko 1 min.

"Bila sam u vezi 15 godina, ali nisam mogla da ostanem trudna": Bolno priznanje učesnice "Elite" Irine 2 hot

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkrila informacije koje javnost do sada nije znala o njoj

  • 2
Zadruga Elita karantin Foto: Marko Jovanović

Pevačica Irina Kolin, poznata kao Irina 2 hot, postala je nova učesnica "Elite".

Irinu dugo nismo imali priliku da vidimo u javnosti, te se o njenom privatnom životu malo zna, a publici je nova rijaliti takmičarka poželela da otkrije bolne detalje, o kojima do sada nije govorila.

Ona je otkrila čime se danas bavi, a zatim je spomenula i svoju dugogodišnju vezu, koja je prekinuta jer tada nije mogla da ostane u drugom stanju.

- Rođena sam u Požarevcu, ali sam kao beba otišla u Austriju i maternji jezik mi je nemački. Odrasla sam na ranču i obožavam konje i brze trke. Po struci sam zubotehničar. Pokojni Gru me je lično odabrao da gostujem na njegovoj pesmi "Pravi broj" i to mi je velika čast. Posle toga mi je otac preminuo pa sam se vratila za Beč - rekla je u svom izlaganju pevačica pa dodala:

- Bila sam u vezi 15 godina, ali nisam mogla da ostanem trudna. Tek nakon očeve smrti sam se ostvarila kao majka i imam ćerku koju najviše volim. Ovde sam da je ne bih razdvojila od oca iako je cela moja porodica u Beču - ispričala je Irina.

(Telegraf.rs)

Video: Zbogom, Gru i počivaj u miru!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA