Vreme čitanja: oko 1 min.

Neviđena tuča u Zadruzi: Čuburac potegao kamen, pocepao Bebici odeću! Kačavenda uletela i napravila haos

Vreme čitanja: oko 1 min.

Obezbeđenje ih je jedva smirilo

  • 3

Rijaliti "Elita" se sve više zahuktava, a sinoć je došlo do žestokog okrašaja između David Romanova Čuburca i Nenada Macanovića, zbog toga što je Bebica navodno ukrao novac i porodični prsten rijaliti učesniku.

Čuburac se najpre spakovao kako bi napustio imanje, međutim, ubrzo je došlo da haosa, kada je žestoki momak napao i nasrnuo na Bebicu, zbog čega je hitno reagovalo obezbeđenje.

Kamera je zabeležila užasno ponašanje Čuburca i cepanje Nenadove garderobe, a vrhunac je nastao kada se u okršaj umešala i Milena Kačavenda koja je nasrnula na Davida, ali ih je obezbeđenje hitno razdvojilo.

- Šta radiš to, Čuburac?! Ne igraj se sa tim stvarima - povikao je Marko Đedović, aludirajući na to što je Romanov krenuo da uzme kamen.

- Igram se sa kamenjem, šta je s tobom, ko plaši ljude? Razbiću vas, vi to znate. Da nisi možda u nekom "talu" sa ovom gospođom - pričao je David, pokazujući na Kačavendu, a zatim i prokleo Bebicu.

- Dabogda kancer dobio! Vrati mi prsten - drao se Čuburac.

- Ma, šta hoćeš, pustite me da mu j*bem mamu, sad je gotov! Gnjido jedna ljigava, je*aću ti ja sve po spisku - drala se Kačavenda, a sve pogledajte u snimcima.

(Telegraf.rs)

Video: Uhvatili smo Staniju pred beg u Ameriku! Evo ko ju je dovezao na aerodrom i šta joj je Asmin obećao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA