Vreme čitanja: oko 1 min.

Večeras vanredno ubacivanje: Produkcija Pinka u "Elitu" uvodi igrača koji će promeniti tok rijalitija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sprema se neviđeni šou

  • 2
Zadruga Elita ulazak logo Foto: Kobra

Petak je dan u rijalitiju koji je predviđen za emisiju "Pitanje novinara". Učesnici tada odgovaraju pripadnicima sedme sile na pitanja i "opravdaju" sve ono što su radili u prethodnoj nedelji.

Međutim, produkcija televizije Pink danas je izmenila plan i program, pa će pre emisije, kako se navodi, u Belu kuću da se useli neki novi takmičar.

Još uvek nije zvanično potvrđeno ko će večeras biti vanredno ubačen, ali se na društvenim mrežama spekuliše da je u pitanju neko od bivših zadrugara, koji su tokom boravka u prethodnim rijalitijima imali jako burno takmičenje i ko može da totalno poremeti nekog od aktuelnih stanara u Šimanovcima, piše "Alo!".

Do sad su bila dva vanredna ubacivanja, u prvom je ušla Helena Foks, a u drugom Nenad Aleksić Ša, koji je u studiju sve dirnuo svojom emotivnom pričom o rastanku sa suprugom Vanjom Aleksić.

- Nisam odustao. Ona je malo ljuta na mene. Ne bih sad previše o tome, ako bude prilike u "Eliti", ja ću to otkriti. Iz gluposti smo se rastali. Rekla mi je da ne zna zbog čega opet ulazim, kao i da sam ishitreno odreagovao. Kazala mi je da pokažem da sam dobar, ko sam i šta sam. Kriv sam ja, kriva je i ona - istakao je reper, pa dodao:

- Mene ne zanima da se u rijalitiju ku*vam. Želim da sada pokažem sebe. Na devojkama je da probaju, a moje je da ih odbijem. Ja znam šta hoću, a šta neću. Ona zaslužuje ljubav od mene, bila je iskrena i dobra, a ja nisam u svemu mogao da budem fer, jer su me remetile neke stvari iz prošlosti - rekao je Ša.

(Telegraf.rs)

Video: Teodora Radoičić: "Mislila sam da ću umreti kao pas"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    22. septembar 2023 | 17:25

    Bolje bi bilo da ukinete to nego sto jos posete o eliti.

  • BOBA

    22. septembar 2023 | 18:32

    Ne mogu da dočekam,već se tresem,ko gleda ovu smejuriju od rijslitija,glumatanje,izveštačenist,igraničeni učesnici,šuplje izmišljene priče,lzdilo mozga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA