OVO SE ZOVE PIJANSTVO: Izašao sa drugarima na piće, ujutru se probudio u drugoj državi iako nema pasoš

Otac šestoro dece je proveo u Parizu nedelju dana gde je potrošio puno novca dok je jeo brzu hranu i kroasane za doručak, odsedao u lokalnom pansinonu i čekao novi privremeni pasoš

  • 9

Šon Smit (48) je čovek koji je izašao sa svojim prijateljima na piće, a probudio se na mestu udaljenom 500 kilometara od kuće. On je svoj izlazak započeo uz par krigli sa dvojicom drugara, a završio je provod čak u Francuskoj.

Grupa muškaraca je u jednom trenutku došla na originalnu ideju da krene na jedno zanimljivo noćno putovanje. Oni su odlučili da iz Velike Britanije odu čak u Francusku kako bi kupili duvan po trostruko nižoj ceni.

Ova situacija je još čudnija s obzirom na činjenicu da Smit nikad nije napuštao svoju državu i da nije imao pasoš. Uprkos svemu tome, on je uspeo da se provuče kroz Dover, Belgiju i Francusku, dok je dremao na zadnjem sedištu automobila svog prijatelja.

Otac šestoro dece je rođen u Nemačkoj, pa je imao dodatne poteškoće da dokaže svoju nacionalnost i mesto prebivališta carinicima i službenicima koji su ga zaustavili. U Parizu je proveo nedelju dana i potrošio puno novca dok je jeo brzu hranu i kroasane za doručak, i odsedao u lokalnom pansinonu.

- Ne želim da vidim Pariz, iako je prelep grad. Ja sam samo otišao tamo kako bi uštedeo svoj novac i kupio jeftin duvan, a sve se završilo tako što me je sve to koštalo čitavo bogatstvo. Ovo je bio jedan skupi mamurluk koji ću prepričavati svojim unucima - objasnio je Smit kako je izgubio 800 dolara.

(Telegraf.rs/ Izvor:metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • DKS

    24. decembar 2014 | 14:03

    Dajte ljudi, znam da je ovo Srbija, ali zar stvarno treba da se pravimo da je 800$ bogatstvo?

  • Ha da...

    24. decembar 2014 | 13:16

    Sta ce mu pasos ako je gradjanin EU? Izmedju drzava EU(koje su u Sengenu) nema pasoske kontrole, a i dovoljna je licna karta....

  • wuk

    25. decembar 2014 | 02:24

    mozes misliti koja je on bjeda kad mu je puno 800 dolara isao da kpi jeftin duvan pa nema ni da pusi covjek,e nek si onda p......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA