SENZACIONALNO: Ivan Bosiljčić NE glumi u novoj seriji RTS!

Umesto Bosiljka u ulozi miljenika ženskog dela publike naći će se Osvaldo Rios iz serije Kasandra!

  • 13

Senzacionalno! Skandalozno! Neverovatno, ali čini se istinito! RTS planira snimanje serije u kojoj glavnu ulogu neće tumačiti Ivan Bosiljčić!

Kako Telegraf.rs saznaje iz izvora bliskih Javnom servisu, jedan od najpopularnijih svetskih glumaca neće biti angažovan u najnovijem projektu Slavka Šatroe„Miris zumbula pod jorganom“.

- Da, eto, moguće je, Bosiljko neće glumiti u novoj adaptaciji romana slavnog književnika Žili Jen - kaže za naš portal generalni direktor RTS-a Aleksandar Nela Bijanić, i dodaje: - Iako rizikujemo da će se ovo odraziti na plaćanje pretplate, morali smo da povučemo tako radikalan potez. Osnovni razlog su finansije, jer jedan dan njegovog snimanja košta kao polovni repetitor u Brusu. Umesto popularnog Ivačice, Šatro je angažovao nešto jeftinijeg Osvalda Riosa, koji se proslavio kao Ignasio, u čuvenoj seriji „Kasandra“, zaključuje Bijanić.

Miljenik ženskog dela publike, koji se trenutno, u društvu porodice Pit-Džoli odmara na Barbadosu nije bio dostupan za komentar, a kako Telegraf.rs nezvanično saznaje, nekoliko zaposlenih u Takovskoj 10 zbog ovog poteza direktora odlučilo je da pokrene štrajk žeđu!

Twitter: @SirOliverrr

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA