Aca Informacija rešio misteriju: Ramosova lopta završila kod Feliksa! (VIDEO)

Pogledajte snimak koji dokazuje kako je bek Reala Serhio Ramos naterao Feliksa Baumgartnera da skoči iz svemira

  • 2

Jedna od najvećih fudbalskih misterija konačno je rešena, zahvaljujući, naravno - Aci Informaciji. Apostol statistike i nosilac titule "Najdivnija srpska frizurica 2012/13" došao je u posed snimka koji nedvosmisleno dokazuje da je lopta koju je bek Reala Serhio Ramos šutnuo preko tribine (izvodeći čuveni penal protiv Bajerna) završila kod Feliksa Baumgartnera. I ne samo da je završila, već je pogodila svemirskog letača direktno u glavu, izazvavši na taj način čuveni skok.

Pogledajte Acinu novu ekskluzivu, a ovde možete pročitati i intervju koji je srpski sportski pregalac za "Paradu" uradio tokom Feliksovog leta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novak

    22. oktobar 2012 | 17:28

    Nećeš valda blic?Ljubi te Bodo Hombah,kada bi me telegraf toliko iznervirao kao tebe..pre bih čktao "dnevni avaz" nego đubre od blica... Veliki si poznavaoc fudbala?kako su smeli stopera da nazovu bekom...!?neoprostiv greh....U blicu nas pljuju kao rasiste i sprdaju se sa snimkom fsj,kao da kameroon piše tekstove!

  • cetnik do broba

    22. oktobar 2012 | 14:28

    ej krelci jedni nemate pametnija posla nego se sprdate tu sa naj igracem sveta,a dokaz da nemate 3 cuke mozga jeste da ste napisali"bek" reala a ramos je stoper ,pijma vi nemate i zbog toga brisem vasu usranu aplikaciju iz telefona i vracam blic .!.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA