OGLAS: Bogate bake željne seksa traže frajere! (FOTO)

U hrvatskim novinama pojavio se ovaj neobični oglas, ali ne i fotka kako izgledaju "situirane bake koje daju sve". Mi vam to ekskluzivno otkrivamo

  • 4

Šta bismo mi bez oglasa? Nikad ne bismo mogli da prodamo "ladu" karavan koji je malo prešao, niti da iznajimo devojačku sobu u suterenu, zamenimo crno-beli "grundig" za sličan TV u boji... uz doplatu. I naš prenos. Niti bismo mogli da saznamo da "situirane bake željne seksa daju sve" kako bi upoznale nesituirane momke željne da postanu situirani posle seksa sa tim istim situiranim bakama koje daju sve. U oglasu čak stoji i broj telefona za kontakt. Mrnjaaaaauuuuuuuu!

U nepoznatim hrvatskim novinama pojavio se ovaj neobični oglas, a pošto niko od muškog dela redakcije nije želeo da se bavi istraživačkim novinarstvom i "zalegne za opštu stvar", konsultovali smo se sa sveznajućim Guglom i ekskluzivno objavljujemo smešnu fotku na kojoj se vidi o kojim bakama je reč. Pa, ko voli - nek izvoli.

Pogledajte situirane bake koje su rešile da uhvate prve sunčeve zrake i nabace bronzanu boju pred nastupajuću sezonu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA