FOLIRANT: Evo šta Bear Grylls stvarno jede dok mi ne gledamo

Dok u Diskaverijevoj emisiji "Čovek protiv divljine" gledaocima pokazuje kako mora da preživi jedući bube i pijući urin, u pauzama snimanja čuveni voditelj jede kao na seoskoj svadbi

  • 2

Čuveni britanski avanturista Bear Grylls, voditelj još čuvenije TV emisije na Diskaveriju "Čovek protiv divljine" i bivši specijalac britanske vojske sve nas ostavlja bez daha dok se u najnepristupačnijim delovima sveta bori za život zbog nedostatka hrane. I dok nama tokom snimanja pokazuje kako jede bube, odvratne biljke, pije vodu iz prljave bare ili sopstveni urin, pogledajte šta se zaista dešava u pauzama snimanja njegovih emisija.

Dok mi ne gledamo Grills jede kao mećava i gosti se najukusnijom hranom i đakonijama kao da je na seoskoj svadbi. Pa vi posle verujte u Deda Mraza i to da u televizorima ipak ne žive mali ljudi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Damir

    4. jun 2013 | 20:11

    Folirant???auu bre...pa vi stvarno niste normalni!Covek samo pokazuje kako ljudi mogu da se snadju u divljini...kako da opstanu!Naravno da on jede normalnu hranu kao i svi drugi ljudi!To sto jede bube na tv-u,ne znaci da on to voli i da to jede u privatnom zivotu?!!Razmisli te malo!

  • uroshgamer

    4. jul 2013 | 14:20

    Alo bre on pokazuje LJUDIMA kako a prezivljavaju, a ne kako se ON muci jede bube...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA