Nova galerija "Sanjaj" u Dositejevoj

Početak rada galerije označiće izložba Tragači (snova)

  • 0
Autori izložbe Tragači (snova) - Vladimir Lalić, Damjan Kovačević i Marko Kusmuk Foto: Apostolović Marjan

U centru Beograda, u ulici Dositejeva 11, u sredu 10. novembra u 19.30h, biće otvorena nova umetnička galerija "Sanjaj", koja će postati stecište mladih umetnika, ali i centar okupljanja ljubitelja umetnosti i kolekcionara.

Početak rada galerije označiće izložba Tragači (snova), na kojoj će tri mlada autora započeti svoje zajedničko delovanje. Marko Kusmuk, Damjan Kovačević i Vladimir Lalić su odabrani, pre svega, zbog izvanrednih crtačkih sposobnosti i veštine vladanja linijom.

Svaki od tri autora predstaviće se radovima po kojima su prepoznatljivi, a koji će se po prvi put naći u okviru jedne postavke i time dobiti jednu potpuno novu dimenziju. U ovoj vrsti postavke posebno će biti izazovno i inspirativno sagledati kontekst u kojem se unutrašnje predstave materijalizuju u umetničko delo.

Izložba će biti otvorena do 2. decembra, a radno vreme galerije je ponedeljak - petak od 12 do 20 časova, subota od 11 do 15 časova.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA