Izložba najlepših fotografija Pupinove palate

U hotelu "Pupin" sinoć je održana izložba najlepših fotografija Pupinove palate

  • 2
Izložba najlepših fotografija Pupinove palate Foto: Srećko Milosavljević

Na konkursu, čija je tema bila eksterijer ove velelepne građevine u centru Novog Sada, učestvovali su autori iz cele Srbije, a na adresu organizatora pristiglo je više od 150 radova. Posetioci izložbe imali su priliku da vide 50 najboljih fotografija Pupinove palate.

Direktor hotela "Pupin" Milosav Dunjić pozdravio je okupljene ispred kompanije "Galens Invest" i hotela "Pupin" i dodelio nagrade autorima tri najuspešnije fotografije.

Pupinova palata je od samog početka izgradnje privlačila veliku pažnju, pa su mišljenja po pitanju toga da li je takvom objektu mesto u centru grada bila oprečna. Danas smo svedoci da apsolutno jeste, samim tim što je postala jedan od modernih simbola Novog Sada – istakao je Dunjić i dodao da se upravo na ovom mestu danas nalaze sedišta renomiranih domaćih i inostranih kompanija, ali i luksuzni gradski hotel "Pupin" kategorizacije pet zvezdica.

Autor najlepše fotografije Pupinove palate je Predrag Rajić, dok su se fotografije Milice Stojkov i Nenada Lazića našle na drugom i trećem mestu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Драган

    28. oktobar 2022 | 17:27

    Извињавам се . Грешка .

  • Драган

    28. oktobar 2022 | 17:26

    Антипутиновска пропаганда !З А Ш Т О ????Сврставање у фашистички блок ?!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA