Vreme čitanja: oko 1 min.

Portret Leonarda Dikaprija prodat za milionsku svotu na Kanskom festivalu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dikaprio je bio na Filmskom festivalu u Kanu kako bi promovisao svoj predstojeći projekat sa Martinom Skorsezeom, "Killers of the Flower Moon"

  • 0
Leonardo DiCaprio, Dikaprio

Foto: Hinton Jordan/Image Press Agency/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Portret Leonarda Dikaprija prodat je za neverovatnih 1,3 miliona dolara na gala svečanosti amfAR u Kanu prošle nedelje. Dobrotvorna organizacija prikuplja novac za istraživanje AIDS-a.

Dikaprio je bio na Filmskom festivalu u Kanu kako bi promovisao svoj predstojeći projekat sa Martinom Skorsezeom, "Killers of the Flower Moon".

Glumca je na događaju pratila njegova majka Irmelin Indenbirken, koja je prema rečima prisutnih ustala sa radošću da snimi mnoštvo ljudi koji su licitirali za portret njenog sina, piše Variety.

Prema rečima aukcionara, umetnik Damijen Hirst je angažovan da naslika glumca na platnu. Delo je kasnije kupio privatni kolekcionar, koji je potom odlučio da pokloni umetničko delo amfAR-u, sa namerom da neko drugi može da okači Di Kaprija u njihovoj dnevnoj sobi.

Pored majke, Dikapriju je društvo pravio i očuh Dejvid Vord, piše Fox Business.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA