≫ 

EXIT od 13. do 16. avgusta: Broj posetilaca, ipak, upola manji

I druge domaće manifestacije koje se tradicionalno održavaju u avgustu odredile su svoje datume

  • 9
EXIT

EXIT Dance Arena / Foto: Promo

Exit festival odredio je nove datume. Naš naznačajniji festival okupiće publiku na Petrovaradinskoj tvrđavi od 13. do 16. avgusta.

Tako će se u smanjenom kapacitetu i ograničenjem posetilaca na zemlje u kojima je epidemiološka situacija pod kontrolom, muzički događaj godine ipak moći da se održi.

Petrovaradinska tvrđava

Petrovaradinska tvrđava / Foto: EXIT/Promo

Kao jedna od mera biće i smanjenje kapaciteta festivala na pola od uobičajnih 55.000 posetilaca po danuBiće zatvoreni i pojedini rovovi u kojima je inače smešteno preko 40 bina i zona, ali će najimpresivnija i najveća mesta na Petrovaradinskoj tvrđavi koja čine EXIT legendarnim u svetskim okvirima, kao što su centralni Main Stage, kolosalna Dance Arena i kultna No Sleep bina, ali i još neke manje zone, ovog leta zajedno činiti svetsku prestonicu muzike.

Ponovno pokretanje prodaje ulaznica kreće 1. juna tačno u podne, dok će više detalja o programu, formatu, ali i svim opcijama za refundaciju za one kojima ne odgovaraju novi datumi, biti poznato već u narednim danima. Festivalski tim je potvrdio i da je veliki broj izvođača već izrazio veliku želju da na tvrđavi nastupi ovog leta, a nakon što su mnogi od njih bili u izolaciji mesecima, EXIT vide kao mogućnost da se konačno sretnu sa fanovima uživo.

I druge domaće manifestacije koje se tradicionalno održavaju u avgustu odredile su svoje datume.

U standardnim terminima održaće se niški džez festival Nisville, od 13 do 15. avgusta i Lovefest u Vrnjačkoj banji, od 6. do 8. avgusta. Letnji festivali u Beograd stižu uz Beer Fest koji će se ove godine održati sedam dana kasnije od planiranog termina, odnosno od 20. do 23. avgusta, dok je kraj leta na Ušću rezervisan za Music Week, od 28. do 30. avgusta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kipe

    29. maj 2020 | 15:38

    Konačno neke lepe vesti!

  • so fly

    29. maj 2020 | 15:58

    vest koja popravlja dan! bravo, samo optimisticno i oprezno i bice to sve super!

  • Ivica

    29. maj 2020 | 15:50

    Svaka čast ljudi stvarno, vreme je da se vratimo nasim normalnim zivotima, kriza je prosla, sunce je napolje, vreme je da to i proslavimo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA