≫ 

Exit zvanično odložen za 2021. godinu

- Do kraja meseca ćemo objaviti datuma za Exit 2021, a uskoro stiže i obaveštenje u vezi prijava i opcija za refundacije - navode iz Exit tima

  • 13
EXIT Dance Arena Foto: Promo

Exit festival i definitivno se neće održati ove godine zbog pandemije korona virusa. Iz tima ove muzičke manifestacije oglasili su se na društvenim mrežama i objasnili da su se odlučili na ovaj korak zbog zdravstvene sigurnosti.

Njihovu objavu prenosimo u celosti.

"Dragi prijatelji,

Kako se nakon našeg poslednjeg obraćanja zdravstvena situacija u zemlji nažalost nije popravila, a imajući u vidu da nam je zdrave i bezbednost svih učesnika festivala na prvom mestu, obaveštavamo vas da se obeležavanje 20 godina Exit festivala definitivno neće održati od 13. do 16. avgusta ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi.

- Novo pomeranje datuma festivala je jedan obiman i sveobuhvatan proces, koji izuskuje vremena, pa vas molimo za još malo strpljenja. Do kraja meseca ćemo objaviti datuma za Exit 2021, a uskoro stiže i obaveštenje u vezi prijava i opcija za refundacije. 

Budite dobro i čuvajte jedni druge.

Vaš Exit", stoji u objavi.

Exit Exit je pomeren za 2021. godinu Foto: Facebook/exit.festival

Video: Guča otkazana prvi put za čitavih 60 godina, kao i Sabor violinista

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    14. jul 2020 | 08:07

    EXIT potpuno ukinuti !

  • zeljko

    13. jul 2020 | 23:12

    pametno...

  • Meme

    14. jul 2020 | 06:52

    A jok, trebao je bas da bude odrzan u stanju haosa. Da se dzabalebarovici tamo opijaju, upljuju, pozarazavaju...sa masom sumnjivih osoba ko zna odakle. Samo zatvaraj i otkazuj sve! Dok se ne popravi situacija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA