EXIT: Pogledajte kako smo se proveli na TAJNOJ ŽURCI čiju su lokaciju otključali SAMO ODABRANI

Znate li da je kraljica "tropskog" elektronskog zvuka Blond:Ish na ovogodišnjem EXIT festivalu održala ne jedan već DVA NASTUPA?

  • 0
Exit x IQOS Foto: Warp studio

Kao uvertiru za nastup pod otvorenim nebom kanadski DJ i producentkinja, poznata po Abracadabra party-jima na tropskim lokacijama širom sveta puštala je muziku trećeg festivalskog dana samo za odabrane u Club-u Tunnel skrivenom u zidinama Petrovaradinske tvrđave.

Do poslednjih momenata tajnu lokaciju, nezabeleženu na festivalskoj mapi, mogli su da otključaju samo korisnici IQOS-a, dok je finalna ulaznica za najbolje đuskanje na tvrđavi bila unikatna, ručno oslikana, The We Edition majica sa potpisom naše čuvene apstraktne umetnice Svetlane Ninković.

Exit x IQOS Foto: Warp studio

Ekskluzivna gošća IQOS brenda na Together. Forward. stage-u je za IQOS korisnike svaku majicu ručno oslikavala jarkim bojama kao platno u svom ateljeu i svakim potezom kreirala jedinstvene ulaznice za fenomenalnu žurku gde su svi plesali u istom ritmu koji je diktirala moćna Blond:Ish i ispisali još jednu stranicu IQOS experience-a koji ne prestaje kad se žurka završi.

I nije slučajno to što je upravo Blond:Ish nastupala za korisnike IQOS-a. IQOS je brend sa velikom misijom koji je pred sebe postavio cilj da smanji štetnost od pušenja cigareta i da oslobodi svet duvanskog dima. Kao što je IQOS brend sa jakom svrhom, tako su i njegovi korisnici ljudi koji, ne samo da podržavaju tu svrhu, već se i zalažu za smanjenje štetnosti od pušenja i aktivno učestvuju u stvaranju budućnosti bez duvanskog dima.

Pored toga što je u svom poslu neprikosnovena i Blond:Ish je ispred sebe zadala veliki cilj za dobrobit čitave planete - iskorenjivanje plastike za jednokratnu upotrebu sa dance scene. Kao aktivistkinja za zaštitu životne sredine organizovala je brojne ekološke organizacije, a osnovala je i neprofitnu organizaciju "Bye Bye Plastic" koja je posvećena uklanjanju plastike za jednokratnu upotrebu iz muzičke industrije do 2025. godine.

*Važno je naglasiti da iako jeste bolja opcija od nastavka pušenja cigareta, IQOS nije bez rizika i oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA