≫ 

Gidri pucaju lubenice kada sretne seksi Liliku, no jednim drugim bostanom nadmudrio je celu TV ekipu

Malo ko zna da su "Lude godine" stale u jednu noć i dva jagnjeta

  • 10
Gidra lubenice Lilika Printskrin: Youtube/moljac032

Kada se u jednoj rečenici pomenu Gidra i lubenice, gledaocima prvo padnu na pamet one koje mu ispadnu iz ruke kada her Žika Pavlović upozna Liliku (Lidija Vukićević) u 7. nastavku "Žikine dinastije". No, jednom drugom lubenicom legendarni Dragomir Bojanić Gidra uspeo je da nadmudri čitavu ekipu sa snimanja, zabrinutu zbog njegove ljubavi prema čašici.

Jovan Marković, scenarista i producent, koga najbolje znamo upravo po neprevaziđenom filmskom serijalu "Žikina dinastija", ispričao je jednu anegdotu sa snimanja sa čuvenim Gidrom.

- Zbog njega su najstrože zabranili da se ekipi donosi bilo kakvo piće. On se dosetio da uzme lubenicu, iseče srce, pa u nju nalije litar-dve votke, vrati srce i metne u reku Bosnu da se hladi. Niko nije smeo da dira njegovu lubenicu - rekao je Marković u intervjuu za TV reviju.

"LUDE GODINE" STALE U JEDNU NOĆ I DVA JAGNJETA

On je takođe ispričao kako je scenario za "Lude godine" nastao u jednoj noći. Naime, jako se naljutio kada mu je promenjen scenario, što je shvatio posle mesec dana, na snimku.

- Žika Pavlović kao muškarčina ne može da dozvoli da neko njegovog prijatelja MIlana vuče za uvo. Onda sam se ja zainatio, odbio sam da radim. A stužu pare sa svih strana i poruka: "Radite dalje, radite dalje". Ekipa se okupila u Domu sindikata, sedi i čeka - priča Marković.

Žikina dinastija Saška Karan Dragomir Bojanić Gidra i Marko Todorović Printskrin: Youtube

Rešenje ipak nije nađeno u centru Beograda, već na Kosmaju.

- O šta se dogodi: odemo Gidra i ja kod Bate Živojinovića u Koraćicu da se posavetujemo kako da prevaziđemo nesporazum. Reč po reč, opkladimo se u dva jagnjeta da ću napisati scenario za noć. Oni to jedva dočekaju, pošalju kola za moju saradnicu Miru Lukić. Ona je fenomenalno kucala na onim električnim mašinama. Uzmu na sobu na Kosmaju i ja ujutru donesem 140 stranica scenarija. I dobijem opkladu - ispričao je Marković.

(Telegraf.sr/TV revija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA