• 5

Najveći skandal Bele kuće postaje serija: "Američka krimi priča" baviće se aferom Klinton-Levinski

Monika Levinski će biti glavni prodicent serije koja idućeg septembra stiže na male ekrane

  • 5

Nakon dve uspešne sezone, treći nastavak serije "Američka krimi priča" baviće se Bilom Klintonom i njegovom aferom sa Monikom Levinski.

Bini Fildstajn će glumiti Monuku, a Sara Polson Lindu Trip, ženu koja je tajno snimala i razotkrila ispovesti Levinski o skandaloznoj aferi 1988. godine. Još uvek se ne zna ko će glumiti Hilari Klinton, ženu bivšeg predsednika SAD-a.

Sezona će biti baziana na knjizi Džefrija Tubina "Propala zavera: Prava priča o seks skandalu koji je skoro srušio predsednika".

Snimanje će početi u februaru naredne godine, dok je premijera zakazana za 27. septembar 2020. godine na kanalu FOX, a kako se priča, jedan od producenata biće i sama Monika Levinski.

monika levinski, bil klinton, intervju

Monika Levinski Foto: Tanjug/AP

- Oklevala sam i bila sam malo uplašena da prihvatim da budem glavni producent ove serije. No, nakon duge večere sa (rediteljem) Rajanom Marfijem, shvatila sam koliko je on posvećen tome da ljudima sa margine da pravo da se čuju. Ljudi pričaju i izvrću moju priču decenijama. Zapravo, tek sam prošle godine uspela da narativ ponovo uzmem u svoje ruke: skoro 20 godina kasnije - rekla je Levinski za "Veniti fer".

Ona je dodala da ono što se njoj desilo nije samo njen problem.

- Moćni ljudi, često muškarci, iskorišćavaju svoje potčinjene na nebrojene načine i tako je bilo stalno. Mnogi će videti da je ovo jedna takva priča i iz tog razloga ovaj narativ je svevremen - istakla je ona.

Inače, serija "Američka krimi priča" pokupila je hvale i kritičara i publike sa dve prethodne sezone. Prva se bavila suđenjem O Džeju Simpsonu, koje se završilo 1995. godine, dok je druga prikazala ubistvo čuvenog modnog dizajnera Đanija Versaćea 1997. godine.

VIDEO: Bil Klinton dočekan u Prištini sa najvećim počastima

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Lucky

    Ovo je minimum od skandala, kako je ta porodica izopačenih zasela u Belu kuću..... pedofilija, narkomanija....uvezanost sa albanskom mafijom.....kada će o tome neko javno progovoriti.... Klintonovi su ubice nedužne dece širom planete

  • Mihailović

    Bravo...da se vidi zašto su bombardovali Srbiju. Hilari naterala Bila na bombardovanje da medije skrenu sa afere "Levinski"

  • Meli

    Iskreno se nadam da ce biti po istinitim dogadjajima,a na kao za Ledi Dajanu lazni

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima