≫ 

Fanovi poludeli zbog snimanja nastavka Sam u kući: "Zar niste zaradili dovoljno od prvih filmova?"

Još nije poznato ko će igrati Kevina Mekalistera

  • 0

Skoro 30 godina nakon izlaska filma "Sam u kući" u kojem je Mekoli Kalkin zeznuo Džoa Pešija, stiže vest o "snimanju rimejka namenjenog novim generacijama".

Jedan od najvoljenijih božićnih filmova neće izbeći sada već "tradiciji" Volt Dizni kompanije da iznova snima već snimljene filmove, pa ćemo uskoro biti u prilici da upoznamo novog klinca kojeg roditelji zaboravljaju kod kuće i nove "Mokre bandite" koji će pokušati da ga opljačkaju.

Sigurni smo da nema potrebe snimati novi film, ali iz ove kompanije tvrde da ima, kao i da će "novi film biti namenjen novim generacijama".

Osim upotrebe kompjutera ili tableta u napadu na pljačkaše mi iskreno ne vidimo potrebu, a ni fanovi koji su "odlepili" na društvenim mrežama nakon objave ove vesti.

- Zar niste zaradili dovoljno od prvih filmova, malo vam para - ovo su samo neki od tvitova pobesnelih fanova originala.

Čelnik "Diznija" Bob Iger nakon objave da se snima rimejk nije otkrio mnogo - nije poznato ko će igrati Kevina Mekalistera, niti ko je u igri za pljačkaše koji su dobili batine od devetogodišnjaka.

Pogledajte najbolje scene iz filmova "Sam u kući":

VIDEO: Andrija stao ispred besnih kola, a onda počeo da psuje kao de Niro:

(Telegraf.rs/Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA