Još jedno delo Stivena Kinga biće ekranizovano: Traži se talentovana devojčica za glavnu ulogu

Devojka koja je volela Toma Gordona jedna je od Kingovih priča koje još nisu adaptirane

  • 0

Romani Stivena Kinga često se adaptiraju u vrlo uspešne filmove. U poslednjih nekoliko godina, čini se da se broj adaptacija samo povećava. Do sada smo u 2019. već imali "Pet Sematary", a "IT drugo poglavlje" će se pojaviti na velikom ekranu početkom septembra.

Prošle nedelje je, međutim, objavljeno da će Kris Romero i producent filma IT, Roj Li raditi na adaptaciji filma Devojka koja je volela Toma Gordona.

I sam Stiven King je potvrdio vest.

Devojka koja je volela Toma Gordona jedna je od Kingovih priča koje još nisu adaptirane. U pitanju je kratki roman o devetogodišnjoj devojčici koja se izgubila u šumi dok je planinarila sa mamom i bratom - greška koju je lako napraviti, a koja se pretvara u dugotrajnu bitku za opstanak zbog naravno, prisustva bezličnog čudovišta među drvećem.

- Odlična je priča i brzo se čita, a mene zanima šta Romero može učiniti s njom. Svakako, glavna uloga bi mogla biti teška za vrlo mladog glumca, ali postoji ogroman broj talentovane dece - rekao je King.

(Telegraf.rs/citymagazine.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA