Najlepša moguća vest za sve Marvelove fanove: Toni Stark živi i pojaviće se u filmu "Crna udovica"

Glumac je Tonija Starka igrao duže od decenije, pre nego što smo u filmu "Rat beskraja" videli kraj Ironmana

  • 1
Toni Stark, Marvel, Crna udovica Foto: Printskrin Youtube

Veteran Marvela Robert Dauni Džunior navodno će se vratiti ulozi Tonija Starka u delu pod nazivom "Black widow", navodi Dealine. Studio još uvek nije potvrdio ovakvu podelu uloga, ali mediji veruju da će Dauni Džunior ponoviti ulogu Tonija Starka. Moguće da će se Stark pojaviti samo kao kameo, kratka, možda i samo glasovna uloga, navodi Ladbible.

Glumac (54) je Tonija Starka igrao duže od decenije, pre nego što smo u filmu "Rat beskraja" videli kraj Ironmana, poslednju žrtvu koju je podneo kako bi univerzum nastavio da postoji.

Radnja filma "Black widow" o Nataši Romanov smeštena je između filmova "Civil war" (2016) i "Infinity war" (2018).

Film o "Crnoj Udovici" gledaćemo sledeće godine, a on će označiti početak "četvrte faze" Marvelovog filmskog univerzuma, koji još čine "The Eternals" (2020), "Shang-Chi and the legend of the ten rings" (2021), "Doktor Strejndž u multiverzumu ludila" (2021) i "Tor: Ljubav i grmljavina" (2021).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • idemoo?

    17. septembar 2019 | 03:19

    Ja mislim da je ironman poginuo u “end game” na kraju filma ali ako vi kazete da je u prethodnom delu tj “ infinity war” mora da je tako, nisam pametan :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA