≫ 

Gala veče u Belom dvoru: Evo ko je sve došao na premijeru druge sezone serije "Senke nad Balkanom"

Nastavak hit ostvarenja Dragana Bjelogrlića publika će moći da odgleda od 8. novembra

  • 3

U Belom dvoru večeras je, 1. novembra, održana premijera druge sezone serije "Senke nad Balkanom". Na prijemu su se pojavile mnogobrojne zvanice, a glavne zvezde svakako je bila glumačka ekipa ovog ostvarenja, predvođena rediteljem i glumcem Draganom Bjelogrlićem.

Društvo popularnom Bjeli na crvenom tepihu pravile su glumice Marija Bergam i Leona Paraminskli.

Senke nad Balkanom, premijera nove sezone Marija Bergam, Dragan Bjelogrlić, Leona Paraminski na premijeri druge sezone serije "Senke nad Balkanom" Foto: Nikola Tomić

Nataša Ninković odlučila se da na ovaj događaj dođe u beloj haljini.

Senke nad Balkanom, premijera nove sezone Foto: Nikola Tomić

Vesna Trivalić se odlučila za odelo.

Senke nad Balkanom, premijera nove sezone Vesna Trivalić Foto: Nikola Tomić

Marija Bergam zablistala je crno-providnoj odevnoj kombinaciji.

Senke nad Balkanom, premijera nove sezone Marija Bergam Foto: Nikola Tomić

Andrija Kuzmanović, koji igra jednu od glavnih uloga, pojavio se na u crvenkastom odelu, a na sebi je imao karirani sako.

Senke nad Balkanom, premijera nove sezone Andrija Kuzmanović Foto: Nikola Tomić

Gordan Kičić, s druge strane, je nosio elegantno crno odelo.

Senke nad Balkanom, premijera nove sezone Gordan Kičić Foto: Nikola Tomić

Glumica Ivana Dudić je došla na ovaj događaj u provokativnom izdanju. Nosila je raskopčano crno odelo, a do izražaja je došao njen brushalter.

Senke nad Balkanom, premijera nove sezone Ivana Dudić Foto: Nikola Tomić

Premijeru nije propustio ni Petar Strugar.

Senke nad Balkanom, premijera nove sezone Petar Strugar Foto: Nikola Tomić

Pogledajte još fotografija sa premijere druge sezone "Senke nad Balkanom". Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte na sminku na početku teksta.

Senke nad Balkanom, premijera nove sezone Foto: Nikola Tomić
Senke nad Balkanom, premijera nove sezone Foto: Nikola Tomić
Senke nad Balkanom, premijera nove sezone Foto: Nikola Tomić
Senke nad Balkanom, premijera nove sezone Foto: Nikola Tomić
Senke nad Balkanom, premijera nove sezone Foto: Nikola Tomić

Osim akcije, publika će se upoznati sa novim likovima.

- Druga sezona je rađena kao nastavak poznate priče, ali nju mogu da gledaju i ljudi koji nisu gledali prvu sezonu. Pokušali smo da nastavak serije razvijemo neopterećeni njenim uspehom. Trudili smo se da zadržimo stil i prepoznatljivu estetiku "Senki". Dramaturgija druge sezone je, slično kao prva, kompleksna. Ponovo će se pratiti nekoliko paralelnih priča koje će se na kraju sjediniti u jednu. Imamo mnogo novih likova, a ono što razlokuje drugu sezonu od prve je pojačanje u vidu novog pisca Bobana Jevtića. Više smo se bavili profilisanjem likova i njihovih međusobnih odnosa. Takođe smo vodili sve te tokove više uravnoteženo nego prošli put, kako ne bismo zbunjivali gledaoca i kako on ne bi morao da stalno ima sve informacije u glavi da bi pratio priču - rekao je kreator serije Dragan Bjelogrlić pre neki dan u u Jugoslovenskoj kinoteci.

Podsetimo, publika u Srbiji i regionu će nastavak serije "Senke nad Balkanom" moći da pogleda od 8. novembra.

- Od 8. novembra publika u Srbiji i regionu će moći da kupi celu sezonu na mesec dana i neće morati da čeka redovno prikazazivanje na televiziji, već da odgleda sve epizode odjednom. Svesni smo problema sa piraterijom i toga da postoji mogućnost da piratski sajtovi budu preplavljeni tom serijom, ali taj način gledanja je u mnogim razvijenim zemljama sadašnjost, a kod nas će, naam se, postati budućnost - rekao je Bjelogrlić.

U drugoj sezoni popularne serije igraju Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Ðuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski, ali novi protagonisti Nataša Ninković, Leona Paraminski, Bogdan Diklić, Vesni Trivalić, Marko Grabež i Igoru Ðorđević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kraljevo

    1. novembar 2019 | 23:09

    Da nije Bjele nebi bilo ni dobrih Srpskih filmova,kakav glumac takav i reditelj samo napred BOBO za mene ce uvek biti onaj slatki Boba iz Boljeg zivota

  • Kostadin

    2. novembar 2019 | 08:45

    Kičić je propao kao krpa. Pogledaj ga samo. Projekat je prosečan ili čak loš. Više sirotinja gleda parove i zadrugu jer su tu likovi iz stvarnog lumpenproletarijata i stvarnog taloga. Ovi likovi iz seke su samo bolje našminkani ali isto gladni para.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA