Džejms Din će biti "vraćen iz mrtvih" i glumiće u novoj ratnoj drami u Vijetnamu

Kupljena su prava da se glumac digitalno reanimira, kako bi mogao da glumi u svom četvrtom filmu

  • 0

Holivudska ikona Džejms Din će biti "vraćen iz mrtvih" da bi glumio u novoj ratnoj drami u Vijetnamu.

Prema izveštaju iz "Hollywood Reporter"-a, režiseri Anton Ernst i Tati Golik su otkupili prava od Dinove porodice kako bi koristili prikaz glumca koji je poginuo 1955. godine.

Film je adaptacija romana Gareta Krokera "U potrazi za Džekom" (Finding Jack). Radnja prati vojnika koji se zbližava sa labradorom Džekom u toku konflikta, ali mu je naređeno da ostavi psa, kao što je naređeno i hiljadama drugih, kad vojska SAD kreće u rat.

Režiseri će koristiti već postojeći materijal i fotografije Dina kako bi napravili CGI verziju glumca, dok će drugi glumac pozajmljivati glas.

Dzejms Din

Džejms Din / Foto: Wikimedia

- Tražili smo uzduž i popreko kako bi našli savršenog glumca za ulogu, pa smo se posle nekoliko meseci istraživanja odlučili za Džejmsa Dina - Ernst je izjavio za "Hollywood Reporter" i dodao:

- Veoma smo počastvovani što nas njegova porodica podržava i potrudićemo se da svaki detalj njegove zaostavštine ostane netaknut. Porodica na ovo gleda kao da je njegov četvrti film, koji nije stigao da napravi. Ne nameravamo da razočaramo njegove obožavaoce.

Din je poginuo 1955. godine kad je slupao svog poršea spajdera u Kaliforniji, dotad ostvarivši uloge u tri filma: "Istočno od raja", "Buntovnik bez razloga" i "Div", koji je premijeru doživeo posthumno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA