≫ 

Studenti u januarskom roku iz ugla Kruševac geta: Kako to rade štreberi, a kako doživotni apsolventi

Tu su štreberi, kampanjci, doživotni apsolventi i još po neki... i svako se za vreme najintenzivnijeg učenja snalazi na svoj način

  • 1
Kruševac geto Printskrin: Instagram/getokrusevac

Sa januarskim ispitnim rokom svaki student se nosi na svoj način, kako zna i ume. Sa kojim problemima se tih nedelja dok najintenzivnije uče, suočavaju štreberi, kako uče kampanjci a kako "doživotni apsolventi", u svojim skečevima su, kao i dosad, na duhovit način, predstavili momci iz humorističkog sastava "Kruševac geto".

- Je l' možete da ugasite malo tu muziku? Hoću da učim, bre! - rečenice su koje će, podrazumeva se, izgovoriti štreberi, vidno uznemireni što ne mogu da pronađu mirno mesto za spremanje ispita.

Oni će čak, bar kako to vide momci iz "Kruševac geta", sa knjigama i skriptama da pobegnu i u tuš kabinu ako treba, i tamo se zatvore kako bi mogli da uče - na miru.

Tu su i kampanjci koji tokom učenja najčešće, pa... dremaju, a i takozvani "doživotni apsolventi" koji prijave sve ispite u januarskom roku, ali vreme predviđeno za učenje uglavnom provode na žurkama sa društvom.

- Večeras dolazi moje društvo, njih 14, znači 7 riba će da bude iz KST-a - nešto je što bi svaki prosečan "doživotni apsolvent" izgovorio usred januarskog roka.

Među studentima su i oni koja su "zanela svetla velikog grada" i koji sav svoj novac potroše na rulet, a ujedno lažu roditelje kako podižu novac sa bankomata dok u rukama drže poslednjih 50 dana.

U nastavku pogledajte koje još "vrste" studenata postoje i sa kojim sve mukama moraju da se nose. Posebno u januarskom ispitnom roku.

 
 
 
View this post on Instagram
Januarski rokA post shared by Kruševac geto (@getokrusevac) on

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA