• 0

"WandaVision" će uticati na radnju cele Marvel faze 4 i objasniće poreklo imena "Scarlet Witch"

Znamo da je Vonda veoma moćna, ali još uvek nismo videli raspon njenih sposobnosti za koje mnogi misle da su najintenzivnije od svih do sada predstavljenih Marvel heroja...

  • 0

Nakon što je na sajmu CCXP 2019 u Brazilu prikazana prva fotografija iz predstojeće WandaVision, predsednik Marvel studija, Kevin Fajgi, dao je intervju i predočio još detalja o iščekivanoj TV seriji.

Ostvarenje će biti dostupno na kanalu Disney+, a glavne uloge tumače i repriziraju Elizabet Olsen (Wanda Maximoff) i Pol Betani (Vision).

Fajgi je naglasio kako će se ova serija podrobnije baviti likovima koje smo videli na velikom ekranu. Konačno ćemo saznati ko je zapravo Vonda Maksimof i kako je dobila naziv Scarlet Witch (Crvena/Skerletna veštica).

Znamo da je Vonda veoma moćna, ali još uvek nismo videli raspon njenih sposobnosti za koje mnogi misle da su najintenzivnije od svih do sada predstavljenih Marvel heroja. Prisetimo se njene borbe sa Tanosom u "Osvetnici: Kraj igre":

Radnja WandaVision se dešava u prošlosti, verovatno pedesetih godina prošlog veka, jer nova promotivna fotografija prikazuje Vondu i Vision-a u porodičnoj atmosferi tipičnoj za SAD u to vreme.

Scarlet Witch će se posle serije pojaviti i u filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness, u kom se prognozira da će izraziti svoj potpuni potencijal, i time predstaviti pretnju za druge heroje.

Premijera WandaVision je zakazana 2021. godinu i činiće je šest epizoda.(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima