≫ 

"Za Novu godinu sam bosa prepešačila Skadarliju": Sofija Rajović otkrila šta sebi želi u 2020-oj

Lepa glumica se prisetila svojih omiljenih dočeka

  • 2

Da li je bliža Ivani iz "Vojne akademije" ili Ceci iz "Istina i laži" i kako je stekla samopozdanje koje retko koja žena ima, da bez obzira da li je zadovoljna svojim trenutnim izgledom sija pred kamerama, otkrila je u intervjuu za Telegraf.rs glumica Sofija Rajović.

Ona se u prijatnom ambijentu Savske kućice, i uz savršenu dekoraciju JYSK-a prisetila i dočeka Novih godina koje će pamtiti zauvek.

  • Sofija sećaš li se ti novogodišnjih dočeka kada si bila mala? Kako je to tada izgledalo?

- Sećam se Skadarlije, sećam se hotela Metropola gde je pevao Džej. I tada je bila neka lutrija, dobijao se neki auto tipa, ne znam marku, ali znam da je bilo genijalno.

  • Čekaj, osvojila si auto na lutriji?

- Nisam, nisam. A i da jesam, u tim godinama mi ne bi ništa značio.

Sofija Rajović, (NE DIRATI) Sofija Rajović u ambijentu Savske kućice Foto: Nikola Tomić
  • U nekim od ranijih naših razgovora ti si meni otkrila da si za Vaskrs kod bake u selu krala jaja kad komšinice ne vide... Da li imaš neku takvu dogodovštini iz perioda novogodišnjih praznika?

- Bili smo u Skadarliji, ali sam bila starija. To je bilo pre jedno sedam godina, i ja sam shvatila da je bolje da ideš bos po Skadarliji usred zime, umesto da, ne daj Bože, iskriviš nogu ili tako nešto. Tako da sam bosa doslovno prepešačila Skadarliju.

  • Šta je tebi obeležilo 2019. godinu?

- Zaista je bilo lepih stvari, i ne tako lepih stvari. Ja se nekako uvek radujem toj novoj godini. Tako da u zadnjih nekoliko godina kažem samo nek je prošla, sledeća će biti bolja. Ali se nadam da će ova sigurno biti bolja od predhodne.

Sofija Rajović, (NE DIRATI) Sofija Rajović: "Nadam se da će mi iduća godina biti lepša" Foto: Nikola Tomić
  • Nikada nisi imala problem da, čak i kada se kuburiš sa kilogramima, izađeš pred kamere i zasijaš. Šta je tajna tvog dobrog izgleda i samopouzdanja?

- Ja sam neko ko ne može zauvek da se odrekne dobre hrane, dobrog ukusa i tog hedonizma. Tako da sad balansiram. Imam neku gornju granicu, pa kad vidim da su stvari izmakle kontroli, onda malo smanjim obroke.

  • U poslednje vreme gledali smo te u jako puno projekata. Ne možemo da izbegnemo čuvenu Cecu iz serije "Istine i Laži", pa "Vojna akademija". Ali svi partneri su ti bili neki dobri glumci, muškarci koji se tinejdžerkama obično dopadaju. Kako se ti nosiš sa tim?

- Ja to potpuno drugačije gledam i nemam nikakav odnos prema tome. Ali zaista sam imala sreće sa partnerima i celom glumačkom ekipom. Ali definitivno mogu da kažem da se osećam kao svoj na svom u seriji "Istine i Laži".

Sofija Rajović, (NE DIRATI) Ja sam miks Cece i Ivane Foto: Nikola Tomić
  • Sofija je bliža Ceci ili Ivani iz "Vojne akademije"?

- Sofija je ozbiljan miks te dve osobe.

Kompletan razgovor sa Sofijom pogledajte u videu na početku teksta.

Sofija Rajović, (NE DIRATI) Sofija Rajović Foto: Nikola Tomić

(M.Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    1. januar 2020 | 15:22

    Ne znam kome moze ova osoba da bude draga kada znamo sta je sve radila i zamalo izgubila glavu. To se ne zaboravlja.

  • plavi safir

    1. januar 2020 | 13:50

    Meni baš draga kao Ceca 😊

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA