• 2

Najveća neostvarena Nedina želja bila je da ima sina: Pokušala je i sa usvajanjem, ali nije uspela

Neda Arnerić preminula je u svom stanu u Beogradu, u 67. godini života

  • 2

Glumica Neda Arnerić imala je tri braka. Jedan je sklopila sa kolegom Dejanom Karaklajićem sa kojim se upoznala na snimanju filma "Užička republika". Drugi brak je imala sa 32 godine starijim kolegom Radetom Markovićem, dok je 1981. godine sklopila brak sa hirurgom Miloradom Mešovićem sa kojim je bila u velikoj ljubavi sve do njegove smrti 2018. godine.

Neda Arnerić na modnoj reviji

Neda Arnerić, Foto: Telegraf

Neda i Milorad za skoro 37 godina braka preživeli su mnogo toga. Imali su velike želje i snove, ali im se jedna želja nikada nije ispunila. Ovaj par jako je želeo da se ostvari u ulozi roditelja, pa su se nakon mnogo godina braka odlučili za usvajanje dečaka, ali su ubrzo odustali.

- Hteli smo jednom i usvojiti dečaka, ali procedura je bila toliko komplikovana da smo na kraju morali da odustanemo - rekla je Neda u jednom inervjuu pre nekoliko godina.

Neda Arnerić preminula je u svom stanu u Beogradu, u 67. godini života.

Neda je iza sebe ostavila brojne uspešne i zapažene uloge, Završila je Devetu gimnaziju i već sa 16 godina upisala se na Akademiju za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu. Već 1966. je debitovala u filmu “San”, sa samo 13 godina. Njen šarm tih godina je naveo televiziju da snimi šou "Mala Neda" i privukao strane producente. Tako je Arnerićeva igrala veće uloge u filmovima "Hamsin" (1970), "Malo, Mnogo, Strastveno" (1971), "Pakost" (1971) i "Shaft u Africi" (1973).

Video: Tužan početak godine: Otišla je Neda Arnerić

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Komentari

  • Rere

    Eh, odustali zbog procedure. Znam baš mnogo ljudi koji su usvojili decu, kako oni nisu odustali? Nisu stvarno hteli.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima