Pripremite se za najgore: Reditelj upozorava gledaoce da ih još smrti očekuje u TV seriji "Vikinzi"

Obožavaoci još oplakuju tragediju koja se desila u poslednjoj epizodi

  • 1
Vikinzi Printskrin: Youtube/History

Nakon tragedije u poslednjoj epizodi TV serije "Vikinzi" (Vikings) prošle sedmice, reditelj Majkl Hirst napominje da gledaoce očekuje još smrti pojedinih likova u narednim epizodama.

U ovakvoj seriji, logično je da je zastupljena smrt. Vikinzi su bili brutalni i smrtonosni. Međutim, kako epizode odmiču, reditelj upozorava da ih ne očekuje "med i mleko".

SPOILER ALERT: U poslednjoj epizodi je prikazana smrt glavne junakinje Lagerte, koju tumači Ketrin Vinik. Nakon što se borila sa vođom bandita odmetnika, Lagerta je zadobila tešku povredu pre nego što je ubila White Hair-a (Kiran O'Rajli).

Vikinzi Printskrin: Youtube/History

Lagerta je uspela da ode u Kategat da obavesti Uba i Torbi da je pobedila bandite. Ujedno se nadala da će poslednji put videti svog sina Bjorna. To se nije desilo, zato što ju je ubio Hvitserk, koji je halucinirao, misleći da je ona Ivar the Boneless.

- Bilo mi je bitno da osiguram da Lagartina smrt bude vitalna i moćna koliko može da bude, zato što nas očekuje još tragedija drugih junaka u budućnosti - izjavio je Hirst.

vikinzi, vikings Printskrin: Youtube/HISTORY Canada

Kako se gledaoci pripremaju za njenu sahranu u sledećoj epizodi, Hirst im je napomenuo da se pripreme za "najgore" u daljoj radnji serije.

Sledeća epizoda biće emitovana večeras, 15. januara u 22h, na kanalu History.

(Telegraf.rs/Variety.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lukas

    15. januar 2020 | 21:54

    Lakse malo, jos ni Largetinu smrt nisam preboleo. 😭😭😭

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA