≫ 

Biković osvojio Rusiju: "Slugu" pogledalo 11 miliona gledalaca!

"Miloš Biković je ovim filmom zacementirao epitet najomiljenijeg i svakako najpoznatijeg glumca u Rusiji", prenose ruski mediji

  • 0
Sluga Insert iz filma "Sluga" / Foto: Promo

Film "Sluga", u kojem glavnu ulogu igra Miloš Biković, danas je i zvanično oborio sve rekorde sa neverovatnom cifrom od 11 milona i 100 hiljada gledalaca. Time je ovaj film zauzeo i sam vrh kada je u pitanja zarada od skoro 3 milijarde rubalja. Takođe, danas je ujedno i objavljeno da je film u jednom danu pogledalo više od 750.000, što je još jedan nedostižan rezultat.

Samim tim ne čude komentari ruskih medija da je Miloš Biković ovim filmom zacementirao epitet najomiljenijeg i svakako najpoznatijeg glumca u Rusiji. 

Sluga Insert iz filma "Sluga" / Foto: Promo

U filmu koji je režirao Klim Šipenko, pored Bikovića igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandar Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibčeva.

Biković i "Sluga" gledaniji su i od najočekivanijeg ruskog filma "Invazija" Fjodora Bondarčuka, koji je pogledalo 440.000 ljudi.

Ova simpatična komedija govorio o Griši (Miloš Biković) koji je toliko ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je "iznad zakona". Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere, i uz pomoć starog prijatelja, psihologa, smišlja plan kako da rehabilituje svog neposlušnog sina.

Sluga Insert iz filma "Sluga" / Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA